București, 15 Decembrie 2018

Meci cu 9 goluri, în prima partidă din etapa a 20-a, Concordia v Politehnica Iași, scor 3-6

Concordia-Iasi-3-6

Vineri, în primul meci al etapei a 20-a, pe stadionul din Chiajna, pe un timp potrivnic fotbalului, cu ninsoare și ger, am asistat la un festival de goluri, unde s-a jucat cu garda jos, Politehnica Iași a reușit să se impună cu scorul de 6-3, în fața echipei conduse de pe margine de Dorinel Munteanu, Concordia.  

Partida a fost arbitrată la centru pentru ultima oară, de Alexandru Tudor, fiind la al 382-lea meci al carierei, fiind felicitat atât de jucători, cât și de unii membri din conducerea arbitrajului românesc și a clubului Concordia.

Pentru Concordia Chiajna, au marcat Marc, '21; '64 și Albu, '67, iar pentru oaspeți, au înscris Cristea, '4; '57; Sanoh, '8; '55, Flores, '49; Platini, '90+1. Reușita din minutul 57 a lui Andrei Cristea, a fost pentru statisticieni, cel de-al 100-lea gol marcat în Liga 1. După această partidă, Concordia își păstrează penultima poziție din clasament, cu 17 puncte, iar Iașiul rămâne pe locul 8, cu 27 puncte. 

Atacantul echipei Politehnica Iași, Andrei Cristea, a declarat după meci, la televiziunea Digi, următoarele: „Sunt foarte emoționat, pentru marcarea celui de-al 100-lea gol al meu, este un moment extraordinar pentru mine și pentru cariera care-am avut-o până acum. Le mulțumesc colegilor, dar este un lucru fantastic pentru mine, pentru că în anul centenar, am reușit și eu centenarul meu, golul cu numărul 100. Mă bucur mult pentru echipă, după victoria aceasta din deplasare și am legat o serie frumoasă de victorii. Dorim să încheiem anul cu bine, asta înseamnă o victorie acasă împotriva Voluntariului.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

P

P

 

Cristiano-Juve-Valencia-1-0

Citește și: Grupe UCL◊Juventus învinge Valencia, scor 1-0 și se califică în șaisprezecimile Champions League

Cu o etapă înaintea încheierii meciurilor din Grupa H, Juventus învinge la Torino pe Valencia, scor 1-0 și se califică în faza șaiprezecimilor...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X