București, 03 Mai 2019

Maurizio Sarri: Vreau în finala Europa League si de data asta, vreau să și câștigăm

../Imagini-004-2019/Frankfurt-Chelsea-1-1

La Frankfurt, pe Commerzbank-Arena, Eintracht și Chelsea s-au confruntat joi, în fața unei asistențe de 55 mii de spectatori, în prima manșă a semifinalelor UEFA Europa League, scorul final fiind unul de egalitate, 1-1.

Pentru Eintracht Frankfurt, a marcat Luka Jovic în minutul 27, cu un șut cu capul din mijlocul careului, în timp ce pentru Chelsea, Pedro Rodriguez a reușit golul egalizator pe finalul primei reprize.

După aspectul jocului, rezultatul este just, ambele echipe au mai avut situații de a înscrie. Repriza secundă, deși a fost dominată de Chelsea, spre final gazdele puteau egala prin David Abraham, șutul său cu capul fiind puțin peste poartă.

Antrenorul echipei Chelsea, Maurizio Sarri, a declarat conform site-ului oficial al clubului, (www.chelseafc.com), după egalul cu Eintracht, următoarele: „Din fericire după golul primit, am început să jucăm. Am început să jucăm din minutul 25 și am jucat foarte bine până în minutul 85. Am meritat să câștigăm, pentru numărul de ocazii de gol. Am controlat meciul pentru 60 de minute. 1-1 în deplasare nu este atât de rău, sunt foarte periculoși acasă. Depinde de cel de-al doilea joc calificarea în finală, de pe Stamford Bridge. Vrem să jucăm finala, dar știm că trebuie să facem un meci foarte bun săptămâna viitoare. Vreau să jucăm finala împotriva oricărei echipe, Arsenal sau Valencia. Pentru mine este exact același lucru, vreau în finală si de data asta, vreau să și câștigăm.”

Manșa secundă va avea loc săptămâna viitoare, la Londra pe stadionul Stamford Bridge, iar Chelsea pornește cu prima șansă de calificare în finala Europa League, ce se va disputa la Baku, pe 29 Mai a.c. O altă echipă din Londra, Arsenal are mari șanse de a accede în finală, după ce în prima manșă, disputată la Londra cu Valencia, a câștigat cu scorul de 3-1.   

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-003-2019/Viitorul-Craiova-2-1

 

Citește și: FC Viitorul învinge U Craiova, scor 2-1 și se apropie de podiumul clasamentului

Sâmbătă, pe stadionul din Ovidiu, FC Viitorul a câștigat partida din cadrul etapei a 5-a, din play-off, cu U Craiova, scor 2-1 și se află la numai un singur punct de locul 3,...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X