Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Află detalii aici. OK
 

 
București, 05 Aprilie 2016.

Matulevicius, după meciul Botoșani-Timișoara, scor 6-1: Astăzi, am spart gheața!

FC Botosani-Poli Timisoara, 6-1FC Botoșani câștigă partida, disputată luni pe teren propriu, cu Poli Timișoara, scor 6-1, cea mai categorică victorie a acestui campionat. Timișorenii au dat o replică slabă și păreau resemnați după meci de faptul că, șansele de rămânere în Liga 1 sunt din ce în ce mai mici.

Repriza întâi a fost una mai echilibrată, ambele echipe marcând câte un gol, prin Vașvari, minutul 21 și Dorin Goga, minutul 39, ambele goluri fiind din penalty-uri ușor acordate de centralul meciului Andrei Chivulete.

După pauză, gazdele au mai marcat de cinci ori, prin Ngadeu, minutul 52; Matulevicius, minutele 64 și 72; Vlad Bujor, minutul 80 și Carralero, minutul 81.

După 5 etape de play-out, Botoșani ocupă locul 5 cu 20 puncte, în timp ce Timișoara ocupă locul 7, cu 15 puncte, loc de retrogradare directă. De altfel, Timișoara ar ocupa ultima poziție a play-out-ului, cu două puncte, dacă nu s-ar ține cont de punctele din sezonul regulat.

Matulevicius, introdus după pauză și autorul unei duble, a declarat la finalul partidei în flash-interviul acordat reporterilor de la televiziunea Digi, următoarele: "Am fost foarte motivat astăzi, să intru și să dau gol, mai ales după ratarea de la Craiova. Eu sper că astăzi, am spart gheața. Am pregătit foarte bine meciul în fața unei contracandidate la retrogradare și am fost concentrați, pentru că știam că meciul o să fie foarte greu. Acum așteptăm meciul cu Iașiul".

În legătură cu salvarea de la retrogradare, Matulevicius a spus: "Nici nu ne gândim la așa ceva. Noi gândim să ne clasăm cât mai sus și acum așteptăm meciul cu Iașiul".

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.