București, 11 Ianuarie 2020

Marseilles învinge în deplasare Rennes și așteaptă pași greșiți ai celor de la PSG

../Imagini-01-2020/Rennes-Marseilles-0-1

Vineri, în prima partidă a etapei a 20-a din Campionatul Franței (Ligue 1), Rennes a disputat partida de pe propriul teren (Roazhon Park), cu ocupanta locului secund, Marseille, încheind-use cu victoria oaspeților, scor 1-0.

Mijlocașul echipei Marseille, Kevin Strootman, la două minute după ce fusese introdus în teren, din postura de jucător de rezervă, a reușit să marcheze, în minutul 84, cu un șut din careul mic, urmărind un balon revenit din bară, la lovitura liberă destul de bine executată de Dimitri Payet.

După acest rezultat, Marseille, ocupă în continuare locul 2 în clasamentul Ligue 1, cu 41 puncte, din 20 jocuri, la 4 puncte distanță față de locul 1, ocupat de PSG, care are și două jocuri mai puțin disputate. Rennes, ocupă locul 3, rămânând cu 33 puncte, din 19 jocuri.

Declarația tehnicianului echipei Marseilles, după victoria cu Rennes

După victoria din deplasare cu Rennes, tehnicianul echipei Marseille, portughezul André Villas-Boas, a declarat, conform L'Equipe, următoarele: „Rezultatul normal ar fi fost o remiză, după o primă jumătate de meci bună, a celor două echipe. În cea de-a doua parte, ne-am retras în apărare, am jucat prost, pentru că nu puteam face trei pase consecutive, iar jocul nostru în atac era zero. Am încercat să facem schimbări, să trimitem mingea în față pentru a ne apropia de poarta celor din Rennes, ceea ce a dus la faultul din marginea careului și respectiv, la lovitura liberă decisivă.” 

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-010-2019/Jurgen-Klopp

 

Citește și: Derby în Premier League, în a doua zi de Crăciun, Leicester v Liverpool

În Premier League, este programată în a doua zi de Crăciun, etspa a 19-a, iar partida dintre Leicester și Liverpool, este considerată derby-ul etapei...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X