București, 06 Februarie 2019

Marseille câștigă cele trei puncte, în partida restantă a etapei a 18-a, din Ligue 1, cu Bordeaux

../Imagini-001-2019/Marseille-Bordeaux-1-0

Marți, pe Stade Vélodrome din Marseille, formația locală Olympique Marseille a învins cu scorul de 1-0, echipa Bordeaux, într-un meci restanță al etapei a 18-a, disputat fără spectatori și cu antrenorul echipei gazde, Rudi Garcia, suspendat, a urmărit meciul din tribunele goale.   

Din min 26, Bordeaux evoluează cu un om in minus, nigerianul Samuel Kalu a fost eliminat după un fault grosolan. În minutul 42, Boubacar Kamara deschide scorul cu un șut cu capul și Olympique Marseille, conduce pe tabela de marcaj cu 1-0.

În clasamentul Ligue 1, Marseille se află pe poziția a 7-a, cu 34 puncte din 23 etape, în timp ce Bordeaux, se situează pe locul 12, cu 28 puncte, din 22 meciuri.

Rudi Garcia, antrenorul echipei Olympique Marseille, a declarat după victoria obținută cu Bordeaux, conform L'Equipe, următoarele: „Nu ne-am temut că nu putem câștiga. Ar fi trebuit să înscriem un al doilea gol, dar portarul lor a fost la post în prima repriză. Cu toate acestea, în a doua parte a meciului, am fost mai puțin periculoși. Dar este o victorie logică, reușită fără șase titulari și este o performanță pentru jucătorii de pe teren. Am avut încredere în acești jucători. Aceste trei puncte sunt binevenite. Dar trebuie să fie începutul unei serii. Trei puncte, sunt bune, dar nu este suficient, trebuie să câștigăm la Dijon (vineri seara). Este nevoie de o dinamică pozitivă, este bine că nu am primit gol.
Este oribil, să joci cu porțile închise, am spus deja încă din primul meci jucat în aceste condiții, cel împotriva lui Frankfurt, din Europa League. Fotbalul trebuie să aibe suporteri pe stadioane. Suspendarea mea, nu este prea complicată, dar cel mai important lucru a fost absența suporterilor din tribune.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-001-2019/Barca-Leganes-3-1

Citește și: Barcelona câștigă cu Leganes, scor 3-1, după un gol controversat al lui Suarez

Duminică pe Camp Nou, Barcelona și Leganes s-au confruntat într-un meci al etapei a 20-a, din La Liga și încheiat cu scorul de 3-1. La scorul de 1-1...

 

 

Loading...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X