Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Află detalii aici. OK
 

 
București, 03 Iunie 2016.

Marius Șumudică, suspendat două etape de Comisia de Disciplină

Marius SumudicaÎn urma unor gesturi făcute către spectatori, la meciul de campionat dintre ASA Tg. Mureș- Astra Giurgiu, Comisia de Disciplină a sancționat antrenorul echipei Campioane, cu două etape.

Motivarea Comisiei de Disciplină este: "În temeiul art. 51 din RD, sancționarea pârâtului Șumudică Marius cu măsura suspendării pentru 2 (două) jocuri și penalitate sportivă de 6.000 lei".

Joi, Marius Șumudică a fost contactat telefonic de televiziunea Digi și a declarat următoarele: "Mă văd nevoit să intervin, pentru că de fiecare dată am fost un om corect, pentru că de fiecare dată când am greșit, am recunoscut. Sunt foarte mâhnit de ceea ce se întâmplă în momentul de față la Federația Română de Fotbal și spun lucrurile astea, având în vedere că, la meciul cu Tg. Mureș, îi arăt unui om (din tribună), că de ce îmi faci așa și îi bat obrazul. Sunt chemat la Comisia de disciplină, unde mi se pune în față o simplă poză. Mă duc cu un film și le arăt, Comisia îmi dă dreptate. După trei săptămâni în care Comisia rămâne în pronunțare, mă trezesc ieri că am luat două etape de suspendare și 6000 lei".

"Cele două etape nu le pot ataca la recurs și nici suma de bani. Din Șumudică, am devenit suspendică! De data asta, chiar se sare calul și dacă vroiau să mă suspende, trebuiau să o facă în ultimele etape de campionat, nu să o faci acum și să mă suspenzi la Super Cupă. Cred că am început să deranjez, din toate punctele de vedere. Rămân în continuare, mă bat, clubul vrea să continue cu mine. Îi voi chinui și la anul, cum i-am chinuit și anul acesta", a mai spus în încheiere Șumudică.

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.