Megamenu for Bootstrap
 


București, 19 Iulie 2017

Marius Șumudică: „Rapidul pentru mine, înseamnă enorm!”

Marius-Sumudica-proiect-Rapid

Antrenorul echipei Kayserispor și fost component al echipei Rapid, aflată actualmente în stare de faliment, Marius Șumudică, aflând de proiectul în care se va implica autoritățile din Primăria Sectorului 1, pentru salvarea brandului „Rapid”, a declarat la televiziunea Digi, că este plăcut surprins.

Fostul atacant al echipei Rapid, Marius Șumudică a declarat marți, următoarele: „Mi-aș dori din suflet și cred că din moment ce autoritățile iau o oarecare poziție, înseamnă că este ceva cât de cât viabil. Așa, venea x sau y, nu avea nimeni puterea lui Copos! Ce a făcut Copos la Rapid, nu mai poate să mai facă nimeni. Așa, să vină un oarecare, am mai văzut eu din ăștia cu mustață, care săracii vindeau mici și vroiau să țină echipa.”

Întrebat, dacă Rapidul pe viitor ar avea nevoie de antrenor, Șumudică a spus: „Nu se poate, este o întrebare care știi răspunsul. De aceea mi-ai și pus-o. Nu se pune problema, Rapidul pentru mine, înseamnă enorm!”

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii