Megamenu for Bootstrap
 


București, 28 Iunie 2017

Marius Șumudică: O să ne facem plăcuți și o să aducem lumea la stadion

Marius-Sumudica-Kayserispor

Echipa galben-roșu, Kayserispor, antrenată de Marius Șumudică, a efectuat marți deplasarea în vederea primului stagiu de pregătire, la Karpuzatan, înaintea noului sezon competițional, care va dura până la 6 iulie.

Cel de-al doilea stagiu de pregătire va fi în Austria, în perioada 18 iulie-31 Iulie și se vor disputa 4 meciuri amicale.

în vârstă de 46 de ani, antrenorul român Marius Șumudică, a adus la Kayserispor, portarul echipei Silviu Lung, mijlocașii Dejan, Fernando Boldrin, Geoffrey Bia, Stéphane Badji, Erdal Öztürk și fundașul Atila Turan.

Înaintea plecării spre Karpuzatan, Marius Șumudică a declarat conform Dolce Sport, următoarele: „Dacă am termina sezonul în primele 10, ar fi extraordinar. O să ne facem plăcuți și o să aducem lumea la stadion. Asta este cel mai important. Ei mi-au zis din tot sufletul, să nu mai avem probleme cu retrogradarea. În momentul de față este foarte important că, ei au încredere în mine și mi-au dat mână liberă. Trebuie să confirm. La început, au spus lucruri bune și frumoase. Mai nasol este când, n-ai rezultate.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii