Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Află detalii aici. OK
 

 
București, 20 Iunie 2016.

Marius Șumudică: Fotbalul românesc este într-un regres continuu, de ani de zile

Marius Sumudica Continuă reacțiile, după eșecul României la Campionatul European din Franța, din meciul decisiv cu Albania. Astfel, antrenorul echipei campioane, Marius Șumudică, aflat în cantonament cu Astra Giurgiu în Slovenia, într-un interviu acordat luni, postului de televiziune Digi Sport, a punctat câteva aspecte cu privire la prezentul și viitorul Echipei Naționale.

Marius Șumudică a spus: "Sunt trist așa, față de tot ce s-a întâmplat. Jucătorii noștrii n-au avut calitate în exprimare, n-am ajuns în urma unor faze gândite sau ceva de genul acesta în fața porții. Am pierdut toate duelurile. Deci din punct de vedere fizic, am pierdut duelurile unu contra unu, în toate cele trei partide. Mă așteptam mai mult de la Stanciu, acest număr 10, care-l tot ridicăm în slăvi. Cum răsare un jucător și la noi, este greșeala conducătorilor și deja îi vedem la zeci de milioane de euro. Noi nu avem jucători interni, care să valoreze mai mult de 1-2 milioane de euro".

"Fotbalul românesc este într-un regres continuu, de ani de zile. Nu realizăm nimic la nivel de copii și juniori", a mai spus în continuare Șumudică.

Întrebat, ce părere are, în legătură cu numirea unui selecționer străin la Națională, Șumudică a spus: "Eu cred că sunt antrenori români care pot conduce Echipa Națională în momentul de față. Eu am spus de Rednic, cuplul Reghecampf cu Neubert, este o soluție foarte bună, fără nicio ironie. Sunt antrenori buni în România, care ar putea conduce Echipa Națională."

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.