căutare personalizată

  

 

 

 

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash

 

Otelul Galati | 30 mai 2011
   
    Add to Mixx!

Marius Stan: Dorinel Munteanu are 48 de ore pentru a semna prelungirea contractului

Marius_StanDirectorul general al clubului Oţelul Galaţi, Marius Stan, a declarat, luni, că antrenorul Dorinel Munteanu are termen până miercuri să semneze prelungirea contractului care a expirat în această vară, în caz contrar urmând să caute un alt tehnician. "I-am făcut o propunere decentă, valabilă doi ani. Pretenţiile lui Dorinel Munteanu pentru Oţelul Galaţi sunt foarte mari, sunt de Bundesliga şi există riscul să nu continuăm împreună. Nimeni nu este bătut în cuie în fotbal, acum totul depinde numai de el. Peste 48 de ore e deja 2 iunie, iar pe 10 iunie trebuie să avem antrenor pentru a stabili strategia pentru vară. Această prelungire de 48 de ore e o prelungire de 10-20 de zile la ceea ce îi oferisem iniţial. Dacă semnam în alb era o dovadă de încredere pentru ambele părţi. În această poveste există intermediari, care se interpun, iar interesul e ca suma să fie cât mai mare", a spus Stan, la Digi Sport.

Marius Stan nu doreşte transferarea unor jucători cu salarii mari, deoarece aceştia ar putea strica puterea grupului. " E utopic să crezi că odată cu aducerea a trei-patru jucători de valoare, am face zece puncte în grupele Ligii Campionilor, iar în plus s-ar slăbi unitatea grupului, cea pe care ne-am bazat. Scopul şi strategia noastră este de a lansa jucători către fotbalul mare", a completat Marius Stan.

Oficialul grupării gălăţene a menţionat că jucătorii tineri ai Oţelului pot fi transferaţi în schimbul unei oferte de minimum două milioane de euro. "Am stabilit un preţ minim de două milioane de euro pentru un jucător tânăr şi de perspectivă, pentru că la jumătate mai bine nu îl dăm", a menţionat Stan, care a precizat că Oţelul Galaţi ar putea disputa meciurile din grupele Ligii Campionilor pe Naţional Arena.

La rândul său, antrenorul Dorinel Munteanu a admis că există posibilitatea să nu mai continue la Oţelul Galaţi. "Întrebaţi-l pe dânsul de ce a spus ceva, pentru că eu nu cunosc situaţia. Nu este nicio firmă de impresariat, sunt nişte oameni cu care am contract de un an şi jumătate. La vremea respectivă am considerat că e mai bine să apelez la aceşti oameni. Nu mă ascund. Eu vreau să rămân la Galaţi. Mi-a trimis o ofertă, mi-a dat un termen de gândire de două zile. Se poate să îi dau răspunsul mai devreme sau mai târziu.

Sursa: Mediafax

 

Nume*
Adresa Email*
Subiect*
Mesaj*
Nota: * marcheaza campurile obligatorii.
Delicious Bookmark this on Delicious

trafic ranking

Statistici web
trafic site Add URL Pro - Search Engine Submission and Optimization Services
Copyright 2008-2011 - Fotbal-flash