Marius Lăcătuș: Din păcate, nu suntem la mâna noastră
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Marius Lăcătuș: Din păcate, nu suntem la mâna noastră

marius-lacatus-1Bucuresti, 14 octombrie 2013. Marți se incheie ultima etapă a grupelor preliminarii de calificare la World Cup 2014. România poate participa la baraj numai dacă va câștiga meciul de pe teren propriu cu Estonia și Olanda nu va pierde în Turcia.

Foștii internaționali Marius Lăcătuș și Gheorghe Craioveanu, sosiți din Spania, au făcut unele comentarii cu privire la ultimele meciuri ale Grupei D, conform Digi Sport.

"Din păcate, nu suntem la mâna noastră. Depinde de ce face Olanda în Turcia, dar după cum am văzut Olanda - Ungaria, cred că olandezii vor juca la fel de serios și să sperăm că vor obține un rezultat bun. Cred că așa se va întâmpla. Sunt jucători profesioniști sută la sută, care se respectă, care joacă la cluburi mari în Europa. Normal ar fi să se respecte, așa că sunt sigur că vor face acest lucru.", a declarat Marius Lăcătuș.

Gheorghe Craioveanu a spus: "Olandezii vor folosi jucători care joacă în Turcia și cred că asta e marea problemă pe care e posibil s-o aibă Olanda. Va intra Sneijder, va intra un Dirk Kuyt care e titular și sunt jucători care să nu uităm că joacă acolo. Va fi presiune foarte mare, joaca acolo... Vor primi, poate, amenințări, îți dai seama."

Alexandru Neata

 

comments powered by Disqus

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash