Mario Balotelli și-ar dori un transfer în Premier League
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Mario Balotelli și-ar dori un transfer în Premier League

Balotelli-febr-2014București, 25 februarie 2014. Mario Balotelli a sugerat că s-ar rupe promisiunea pentru a juca la Manchester City și astfel, să se alăture unui rival din Premier League, după recentele speculații, o potențială mutare la Chelsea.

Atacantul lui AC Milan, a susținut că nu ar reprezenta un alt club din Premier League, când a plecat din Etihad, dar el acum sugerează o viitoare revenire în Anglia, ar putea fi o posibilitate, așa cum descrie reviste de fotbal Italia și de ESPN: "Fanii Manchester City au fost fantastici cu mine și când am plecat le-am spus că n-aș fi în stare să mă văd în Anglia cu un alt tricou decât al lui City. Dar, în fotbal, nimic nu e imposibil".

Balotelli a dezvăluit recent că ar dori să se alăture lui Jose Mourinho, managerul lui în timp la Inter Milano, deschizând calea pentru Chelsea: "Desigur, mi -ar plăcea să joc sub comanda lui Jose din nou. În primele zile la Inter, am avut unele probleme, dar apoi sa transformat într-un respect reciproc, iar acum avem o prietenie adevărată".

"Nu este niciodată plictisitor să joci sub conducerea lui Jose. Atunci când sunt în echipa lui Mourinho este ca într-o familie și cu el antrenor principal, dacă totul este bine cu familia nu contează ce se întâmplă în afara echipei", conform Bleacher Report.

Tanarul de 23 de ani, este mult mai potrivit pentru stilul lui Mourinho de conducere, decât Wenger, datorită dorinței managerului portughez de a-și proteja jucătorii săi.

"Am putea scrie o carte de 200 de pagini în cei doi ani la Inter cu Mario, dar cartea nu ar fi o dramă - ar fi o comedie", a spus Mourinho într-un interviu la CNN.

Alexandru Neata

 

comments powered by Disqus
Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii . Vă mulțumim.

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash