Marin Condescu este manager general la FC Universitatea Craiova
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Marin Condescu este manager general la FC Universitatea Craiova

Marin-Condescu-la-FC-Universitatea_CraiovaBucurești, 24 ianuarie 2014. Fostul preşedinte al clubului Pandurii Târgu Jiu, Marin Condescu, a devenit, joi seara, manager general la FC Universitatea Craiova, el declarând că a semnat o înţelegere în acest sens cu patronul grupării, Adrian Mititelu.

Potrivit Mediafax, Condescu a afirmat că, în noua postură, va face echipă cu Emil Săndoi, obiectivul fiind acela de a promova FC Universitatea în Liga I, nefiind exclus ca în lot să fie aduşi jucători de la Pandurii care doresc să i se alăture.

"Am ajuns la o înţelegere cu domnul Adrian Mititelu şi pornim împreună într-un proiect menit să reclădească Universitatea Craiova, o echipă pe care amândoi am iubit-o. Ni se alătură şi Emil Săndoi din această seară şi oricine doreşte este aşteptat alături. Avem obiectiv promovarea în Liga I, după care, desigur că aspirăm la mai mult", a precizat Marin Condescu.

Potrivit site-ului oficial al FC Universitatea Craiova, Marin Condescu va îndeplini funcţia de manager general pe o perioadă de trei ani.

Nicolo Napoli, actualul antrenor a fost luat prin surprindere de eventuala numire a lui Emil Săndoi ca antrenor principal și a spus:

“Este incredibil ce se întîmplă. Nu am ştiut nimic de această mutare, dar mai ales de Emil Săndoi.

Mititelu ar trebui să-mi dea o explicaţie. Îl anunţ că are să-mi dea bani pe 6 luni de zile cît am muncit la Craiova şi restul de 3 ani cît am contract cu FC U Craiova.

Să nu uite că eu am stat la greu, nu e normal ce mi se întîmplă”, a spus Nicolo Napoli conform gsp.

Alexandru Neata

 

comments powered by Disqus
Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii . Vă mulțumim.

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash