Marica: Suntem bucuroși că mergem la baraj
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Marica: Suntem bucuroși că mergem la baraj

Ciprian-Marica-oct-2013Bucureşti, 16 octombrie 2013. În ultimul meci al Grupei D, selecționata României a învins pe stadionul Național Arena cu 2-0 echipa Estoniei prin golurile marcate de Ciprian Marica. Cu acest rezultat și ținând cont și de victoria Olandei în Turcia cu 2-0, România merge la barajul pentru calificarea la turneul final al Cupei Mondiale din 2014.

Tragerea la sorți pentru stabilirea meciurilor de baraj are loc pe 21 octombrie 2013 iar meciul tur al României va fi pe 15 noiembrie a.c.

Ciprian Marica a declarat după meci următoarele: "Suntem bucuroşi că am reuşit calificarea la baraj. Am avut soartă pentru că Olanda joacă fotbal şi e o echipă greu de învins. A fost un meci mai greu decât ne aşteptam cu Estonia. Noi ne doream să marcăm mai multe goluri, dar suntem totuşi bucuroşi că am înscris de două ori. Acum sperăm să avem noroc la meciul de baraj, deşi ştim că vom întâlni adversari grei precum Portugalia. Deocamdată putem fi mândri pentru ceea ce am realizat. Cred că împreună cu suporterii ne putem califica la Cupa Mondială",

In continuare atacantul Marica a spus: "Felicitări Olandei, e o echipă greu de învins, au făcut ceea ce ştiu ei să facă mai bine. În seara asta a existat presiunea că trebuie să dăm multe goluri şi asta i-a făcut şi pe adversarii noştri să-şi dea sufletul pe teren. Echipa Estoniei a muncit foarte mult, ne bucurăm că am reuşit să marcăm golul doi. Ne-am propus să înscriem repede, ei să se deschidă mai mult şi să avem mai multe spaţii. Din păcate am marcat destul de greu din penalti şi nu ne-a fost uşor. Nici noi nu am făcut o partidă fantastică. Dar la final suntem bucuroşi că mergem la baraj. E mult spus să le mulţumim olandezilor, dar oricum era de aşteptat că vor câştiga. Mi-ar fi plăcut să fie mai multă lume pe stadion, deşi am simţit că echipa României este iubită în continuare. Cred că la meciul de baraj vor fi mai mulţi şi ne vor susţine. Estonii nu s-au dat deloc deoparte, nu ne-au menajat în niciun fel, deşi nu mai aveau nicio şansă. Cred că ar trebui să fim mândri că am ajuns până aici"

Alexandru Neata

 

comments powered by Disqus

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash