căutare personalizată

  

 

 

 

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash

 

Liga 1, Etapa 31 | Steaua- Rapid, 0-1

Marian Rada: Este cea mai mare victorie din cariera mea

   
    Add to Mixx!

Marian_RadaTehnicianul Marian Rada a declarat, miercuri seară, că victoria obţinută de Rapid, cu scorul de 1-0, în faţa formaţiei Steaua, este cea mai importantă din cariera sa şi că jucătorii îi dedică rezultatul preşedintelui Dinu Gheorghe, care "trece prin momente grele cu soţia lui".

"Este o victorie care ne apropie de obiectivul stabilit, Liga Europa. Băieţii au dat dovadă de mare caracter, au luptat până la epuizare. Pancu are o vârstă şi şi-a dat viaţa pe teren azi. Mă întrebau dacă Pancu mai poate şi le-am spus că Pancu joacă şi mort. Este cea mai mare victorie din cariera mea. Primul meu derbi câştigat. Ca să mă laud acum, aici a câştigat Mircea Lucescu, Hizo şi eu. Glumesc. Noi puteam fi surprinşi doar printr-un şut nefericit. Nouă ne mai trebuie două puncte pentru Liga Europa. Ultimele puncte sunt cele mai grele", a spus Rada în conferinţa de presă de după meci.

Tehnicianul a explicat şi de ce portarul Mircea Bornescu nu a fost convocat pentru acest meci: "Eu sunt de părere că nu poţi ţine la echipă într-un meci doi portari de mare valoare. Dacă apără Coman, este rezervă Straton, iar dacă apără Bornescu, este rezevă tot Straton".

Sursa: Mediafax


Domain Age Tool

Enter domain name

 

Nume*
Adresa Email*
Subiect*
Mesaj*
Nota: * marcheaza campurile obligatorii.
Delicious Bookmark this on Delicious

trafic ranking

Statistici web
trafic site Add URL Pro - Search Engine Submission and Optimization Services
Copyright 2008-2009 - Fotbal-flash