căutare personalizată

  

 

 

 

 

Decizie Comisia de Licentiere a FRF | 31 mai 2011
   
    Add to Mixx!

Marian Iancu: Este un abuz, vom merge la Parchet cu plângeri penale împotriva tuturor

Marian_IancuPreşedintele FC Timişoara, Marian Iancu, a declarat, marţi, la Sport.ro, că timişiorenii se vor adresa Parchetului cu plângeri penale împotriva membrilor comisiei care au decis ca gruparea de pe Bega să nu primească licenţa pentru sezonul 2011/2012. "Nu e o decizie şoc, ne aşteptam şi ne-am luat măsuri. Este un abuz, aşteptăm să vedem motivarea Comisiei la decizia luată după apelul făcut de Duru, după care vom merge la Parchet cu plângeri penale împotriva tuturor. O să cerem expertiză asupra dosarelor tuturor, comparativ cu al nostru. O să invocăm motive importante, nu pot să le spun acum. Este un război juridic pe care îl vom duce până la capăt şi îl vom câştiga, iar ei ştiu asta. S-au încurcat unii pe alţii în interesele lor şi vor munci mult pentru când se va soluţiona ceea ce au pornit ei azi. Motivarea îi va incrimina pe toţi. Erau cinci membri în Comisie, au venit doar patru, dintre care unul dormea, a pus capul pe birou şi a început să sforăie. Nu e normal să se ajungă la astfel de decizii cu oameni care dorm cu capul pe birou. S-a trezit la sfârşit, a pus o întrebare, ne-am ridicat şi am plecat", a spus Marian Iancu.

Iancu a adăugat că gruparea pe care o conduce se poate adresa instanţelor civile chiar dacă Viorel Duru, directorul de licenţiere al FRF, a afirmat că deciziile luate marţi sunt definitive:

"Ne aşteptam la o asemenea decizie, dată în două zile, în contradictoriu cu o primă instanţă (cei care ne-au dat licenţa). Iar de aici încolo lucrurile vor merge pe calea justiţiei civile. E o minciună a domnului Duru că nu putem merge în instanţă, putem face asta după ce am epuizat toate căile sportive. Cei care sunt responsabili vor plăti tot ceea ce au făcut acum".

Marian Iancu a adăugat că este posibil ca şi Federaţia Română de Fotbal să răspundă în acest caz:

"Trebuie să vedem ce s-a întâmplat cu licenţierea. Au fost 8-9 echipe care au fost avizate negativ de Duru, au primit o hotărâre în primă instanţă, după care Duru nu a mai făcut apel decât împotriva noastră şi a celor de la Gloria Bistriţa. Duru va trebuie să se răspundă. Vom cere să se extindă expertiza contabilă, juridică raportată la licenţiere asupra tuturor echipelor din Liga I, pentru că pe mine nu mă interesează să se facă rău nimănui, ci mă interesează să iasă la iveală modul interesat, părtinitor şi duşmănos în care s-a făcut şi s-a operat împotriva nostră, comparativ cu ceilalţi. Probabil din punct de vedere sportiv nu se va întâmpla nimic, dar cei care se vor face vinovaţi trebuie să răspundă şi în special, personal, toţi membrii comisiei, împreună cu Duru, vor trebuie să răspundă. Vom cere răspunderea lor civilă, individuală şi colectivă, vom atrage răspunderea şi a FRF şi vor merge cât mai departe. Ne vor reprezenta cei mai buni avocaţi, vom cere pe cale penală expertize pentru toate licenţierile şi vom vedea după această comparaţie care este adevărul".

Sursa: Mediafax

 

Nume*
Adresa Email*
Subiect*
Mesaj*
Nota: * marcheaza campurile obligatorii.
Delicious Bookmark this on Delicious

trafic ranking

Statistici web
trafic site Add URL Pro - Search Engine Submission and Optimization Services
Copyright 2008-2011 - Fotbal-flash