Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Află detalii aici. OK
 

 
București, 08 Marie 2016.

Maria Sharapova, a picat la testul anti-doping

Maria SharapovaMaria Sharapova a susținut luni, o conferință de presă în Los Angeles, spunând că a picat un test antidoping la Australian Open, din luna Ianuarie, a anului curent.

"Am picat testul și îmi asum întreaga responsabilitate pentru el", a spus Maria Sharapova, la conferința de presă.

Rezultatul testului Mariei Sharapova, a fost unul pozitiv pentru substanța Meldonium. Sharapova susține că a luat respectiva substanță, din motive de sănătate personală, timp de 10 ani. Respectiva substanță, a fost adăugată la lista substanțelor interzise de către Agenția Mondială Anti-Doping, în luna ianuarie.

Sharapova a recunoscut că a primit un e-mail conținând informații despre noile substanțe interzise, ​​în decembrie, dar a spus, "nu am dat clik pe link-ul respectiv."

Meldonium, cunoscut sub numele de Mildronate, este un medicament produs în Letonia, popular folosit impotriva unor afecțiuni de inimă, în fostele țări ale Uniunii Sovietice, se arată într-un articol publicat în Mashable.

Nu se știe ce pedeapsă ar putea primi Sharapova, din partea Federației Internaționale de Tenis, dar aceasta a spus: "Este corpul meu și eu sunt responsabilă pentru ceea ce am făcut."

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.