București, 25 Decembrie 2018

Marco Giampaolo, antrenor Sampdoria: „Cu Juventus, va trebui să fii extraordinar pe posesia mingiei”

Imagini-dec-2019/Marco-Giampaolo

Sâmbătă, de la orele 13:30, Juventus întâlnește pe propriul stadion Sampdoria, într-o partidă a etapei a 18-a din Serie A. Juventus nu va avea un meci ușor cu Sampdoria, chiar dacă este o diferență de 21 puncte între cele două echipe, locul 1 și respectiv locul 5 în clasament.   

Într-o conferință de presă ținută vineri, antrenorul echipei Sampdoria, Marco Giampaolo, a declarat conform site-ului oficial al clubului: "Nu contează cât de puternic este adversarul. Juventus este un club puternic în Italia, în Europa și chiar pe piața bursieră. Nu-mi pasă de clasament. Vom depășim așteptările. Ați spus că trecem printr-o perioadă mai slabă. Este normal ca uneori să mai și pierzi. Anormalitatea nu pierde niciodată.”

„Mâine antrenamentul va fi făcut de către medic - spune el între serios și curajos -, avem atât de multe situații de evaluat. Mai mult decât alegerile tehnice, va trebui să fac alegeri legate de recuperare. Va juca cine este mai bun. Nu va fi suficient pentru a face un meci minunat fără posesie, deoarece Juventus își creează ocazii. Va trebui să fii extraordinar pe posesia mingiei, dar pentru a face acest lucru este nevoie să-ți asumi acest lucru", a spus în încheiere Marco Giampaolo. 

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

P

P

 

 

Citește și: Răzvan Lucescu: Pentru pierderea calificării, singura persoană responsabilă sunt eu

BATE a câștigat ultimul meci din Grupa L din Europa League, cu PAOK, scor 3-1, disputat joi la Salonic și totodată și-a asigurat,...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X