căutare personalizată

  

 

 

12 iulie 2012

Maradona a fost demis de la Al-Wasl

Stirea a fost data publicitatii pe pagina Twitter a clubului. El Pibe de Oro, demis impreuna cu intregul sau staff, incheiase sezonul pe locul 8 intr-un campionat de 12 echipe. Semnase initial pe doi ani.

Stiri fotbal EAU:Echipa de fotbal din Emiratele Arabe Unite, Al Wasl, l-a demis pe Diego Armando Maradona. Decizia a fost luata in urma unui consiliu de administratie extraordinar convocat de conducerea clubului din Emirate. Demiterea argentinianului a fost anuntata de club pe propria pagina Twitter. Maradona, demis impreuna cu intregul sau staff, a incheiat sezonul trecut pe locul 8 din 12. Maradona semnase un contract pe 2 ani la Al Wasl.

Comunicatul difuzat pe Twitter de catre club este urmatorul: „In cadrul intalnirii de astazi (n.r. 10 iulie), consiliu de administratie a decis ca nu va mai avea nevoie de serviciile antrenorului argentinian Diego Armando Maradona”. Presa argentiniana a tinut sa precizeze ca Maradona a avut unele dispute saptamanile trecute cu conducerea clubului datorita cerintelor sale de a intari echipa. Fostul Balon de Aur preluase carma echipei arabe in luna mai 2011.

In timp ce Al Wasl cauta deja un inlocuitor pentru Maradona (potrivit caselor de pariuri sportive, principalul favorit fiind fostul selectioner al reprezentativelor Senegalului si Qatarului, Bruno Metsu), argentinianul spera intr-o razgandire a conducerii clubului. In replica, Maradona a declarat: „Zilele trecute am avut unele intalniri cu conducerea clubului pentru achizitionarea unor jucatori, necesari pentru ca echipa sa devina competitiva in campionat. Din pacate, clubul nu a fost de acord, insa daca nu sunt fonduri pentru achizitonarea jucatorilor, se pot gasi si alte solutii. Dorinta mea a fost si ramane aceea de a antrena echipa Al Wasl”.

Bogdan Marinescu imagine, thedailystar.net  

Nume*
Adresa Email*
Subiect*
Mesaj*
Nota: * marcheaza campurile obligatorii.

 
 

 

trafic ranking

Statistici web Sports eXTReMe Tracker
trafic site W3 Directory - the World Wide Web Directory SEO
Copyright 2008-2011 - Fotbal-flash