Manquillo a suferit o fractură vertebrală
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Manquillo a suferit o fractură vertebrală

Javier-Manquillo-accidentatBucurești, 12 februarie 2014. Javier Manquillo a suferit un accident urât și a fost spitalizat după ce a aterizat pe cap, după un duel aerian cu Cristiano Ronaldo, în Copa del Rey în derby-ul de marți.

Testele medicale care au fost făcute, confirmă că Javier Manquillo are o fractură la vertebra C7, fără deplasare. Un examen neurologic a ieșit normal și el a fost internat la spital pentru observații.

Tânărul Javier Manquillo, de laAtletico Madrid, în urma coliziunii cu starul portughez, i s-a pus un guler rigid pentru imobilizarea gâtului pe care îl va purta între 4 săptămâni și 6 săptămâni.

Manquillo trebuie să se odihnească în următoarele câteva săptămâni, și nu este de așteptat să se întoarcă pe teren până în luna aprilie, dacă evoluția sănătății sale va fi bună.

Nu a fost o noapte normală pentru Ronaldo, a cărui echipă Real s-a calificat în finală, dar el a fost lovit în cap cu o brichetă aruncată din mulțime, a ptimit cartonaș galben după contactul cu Javier Manquillo,atunci când acesta a suferit accidentarea.

Alexandru Neata

 

comments powered by Disqus
Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii . Vă mulțumim.

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash