Megamenu for Bootstrap
 


București, 05 Mai 2017

Manchester United, victorie la limită, cu Celta, în prima manșă a semifinalei Europa League

Celta-v-Man-United-0-1

Joi, în cea de-a doua semifinală a Europa League, Manchester United, sub comanda lui Jose Mourinho, a întâlnit la Vigo, pe stadionul Balaídos, echipa Celta, pe care a învins-o cu scorul de 1-0, urmare a golului din repriza secundă, marcat de Rashford (67'), din lovitură liberă.

Returul acetstei duble manșe, va avea loc joi, pe stadionul Old Traford, din Manchester, iar pentru accederea în finala competiției, echipa Manchester se poate califica și cu un rezultat de egalitate.

Managerul echipei Manchester United, José Mourinho, a declarat după victoria din primul tur, conform site-ului oficial UEFA, următoarele: "Sunt foarte multumit de jocul echipei, dar nu și de rezultat, ar fi trebuit sa avem trei sau cel puțin două goluri marcate. Am jucat destul de bine pentru a nu primi gol, dar urmează să jucăm pe Old Trafford".

Mai mult. managerul lui Manchester United, Jose Mourinho, spune despre autorul golului din minutul 67, Rashford, conform BBC Sport, următoarele: "Marcus Rashford este un băiat de 19 ani care este îndrăgostit de fotbal. El rămâne după o antrenamente câte o jumătate de oră pentru a exersa loviturile libere. A început jocul cu o mică problemă și a resimțit-o în timpul jocului. La vârsta lui, el joacă destul de bine!"

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii