Manchester United a fost învinsă de Liverpool, pe Old Trafford
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Manchester United a fost învinsă de Liverpool, pe Old Trafford

Steven-Gerard-2014București, 16 martie 2014. În Premier League, pe Old Trafford, Manchester United a fost înfrântă duminică, cu un scor categoric, 3-0 de ocupanta locului 2, Liverpool într-un meci din etapa a 30-a.

Golurile au fost marcate de Gerrard în minutele 34 (pen) și 46 (pen), pentru ca Suarez în minutul 84 să stabilească scorul final de 3-0.

David Moyes, antrenorul lui Manchester United, care este la conducerea echipei din 2013, deși are rezultate mediocre, se bucură de sprijinul puternic al suporterilor. Chiar și acum, învinși de către cel mai vechi rival al lor, echipa fiind în derivă în continuare în mediocritate, frustrare și confuzie și șoc autentic, fanii s-au manifestat într-un spectacol puternic, sfidător și de sprijin a echipei. La un alt club, ei ar fi fost primii care să fi hărțuit managerul.

Liverpool, a pasat mingea cu mult mai mare viteză și inteligență. Steven Gerrard a inițiat calvarul cu două penalty-uri transformate cu succes. Nemanja Vidic a fost eliminat pentru fault în minutul 77, iar pentru ca dezastrul să fie complet pentru tehnicianul David Moyes, Luis Suarez a marcat golul trei cu 6 minute înainte de finalul meciului.

După meciul de duminică, Liverpool se află pe locul 2, cu 62 puncte, iar Manchester United se află pe locul 7 cu 48 puncte. (imagine: BBC, facebook

Alexandru Neata

 

comments powered by Disqus
Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii . Vă mulțumim.

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash