Megamenu for Bootstrap
 


București, 16 Martie 2017

Manchester City, eliminată în optimile Champions League de Monaco, la golaveraj

Monaco-v-Man-City-3-1

Datorită golurilor mai multe marcate în deplasare, Monaco elimină Manchester City, în partida disputată joi la Monaco, scor general 6-6 și merge mai departe în sferturile de finală.

Neputincioasă în prima repriză, Manchester City, s-a văzut condusă în minutul 29 cu 2-0, Pep Guardiola a fost nevoit să schimbe tactica, din 4-1-4-1 la un 4-2-3-1, în cea de-a doua parte a meciului. Astfel în minutul 71, a reușit să marcheze Sane, care a dat speranțe de calificare 'cetățenilor', pentru numai 6 minute, întrucât Bakayoko, avea să marcheze golul decisiv, cu care avea să se termine partida.

Antrenorul lui Manchester City, Pep Guardiola, a declarat după meci, conform L'Equipe, următoarele: "În primul rând, felicitări pentru Monaco. Pe parcursul primei reprize am fost prea lenți în pase, insuficient de întreprinzători. Am jucat ceva mai bine după pauză. Ne-am creat șanse, am și înscris. Este o competiție solicitantă."

"Ar fi trebuit să jucăm tot meciul așa cum am jucat în a doua repriză, pentru a ne califica. Acestui meci ne va servi pentru viitor. Filozofia mea a fost întotdeauna la fel, cea de a juca pe atac. În prima repriză, nu am fost în stare să-mi conving jucătorii să joace un anumit mod, să-i motivez, pentru a arăta mai multă personalitate. Am reușit să fac asta după pauză", a mai spus Guardiola în încheiere.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Comentarii:

 Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii