Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Află detalii aici. OK
 

 
București, 17 August 2016.

Manchester City a surclasat FC Steaua, scor 5-0, în prima manșă din play-off-ul Champions League

Steaua v Manchester City, 0-5 Marți, pe Național Arena, după ce David Silva a deschis scorul, Aguero a realizat un hat-trick cu Steaua și tot el a mai ratat două penalty-uri!

Nolito a punctat și el la câteva minute de la startul reprizei secunde. Acesta ar fi tabloul unui meci în care valoarea jucătorilor și-a spus cuvântul!

Fotbalul românesc se zbate în neputință, în insolvențe și în faliment-ul sau dispariția multor echipe. Numai dacă ne uităm la Liga secundă, a fost încropită o singură serie de 20 echipe, față de două serii ambele însumând 27 echipe în ediția trecută. Cu Liga a treia este tăcere completă. Din 5 serii nu se știe la data de 17 august, câte echipe vor începe noul campionat și câte serii.

Va urma returul Stelei la Manchester, peste o săptămână, ce va fi, poate o nouă umilință pentru fotbalul românesc. Deja UEFA a făcut pasul înainte privind calitatea fotbalului din țarile cu fotbalul subdezvoltat, pentru calificarea directă în grupe.

După meciul de marți, finanțatorul echipei FC Steaua, Gheorghe Becali, a spus la postul de televiziune Sport.ro, următorele: "Aveai impresia că se juca șoarecele cu pisica. Asta este diferența. Când vezi ce se întâmplă, parcă nu mai ai chef să faci nimic. Mie nu-mi place să fiu la coadă. Trebuie să accepți situația că n-ai ce face! Acum, fotbalul nu se mai joacă cum era înainte, acum joacă milioanele. Cei de la City, au pasat cu o mare viteză, încât parcă te năucesc".

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.