Managerul lui Newcastle United, Alan Pardew suspendat șapte meciuri
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Managerul lui Newcastle United, Alan Pardew suspendat șapte meciuri

Alan-PardewBucurești, 11 martie 2014. Deși pe 1 martie în Premier League, Newcastele a învins în deplasare cu 4-1 pe Hull City, managerul acesteia, aflat pe bancă a avut un comportament nesportiv, lovind cu capul un jucător al echipei gazde.

Managerul lui Newcastle United, Alan Pardew a fost suspendat șapte meciuri, cu efect imediat, sub rezerva folosirii oricărei căi de atac, după ce a recunoscut o abatere disciplinară, în fața unei comisii independente a Asociației de Fotbal (FA).

Pardew, în vârstă de 52 ani, a fost amendat și cu 60.000 de lire sterline și a avertizat cu privire la comportamentul său viitor.

El a fost implicat într-un incident cu un jucător al echipei Hull City, Meyler, în minutul 72 în etapa din 1 martie 2014. În realitate, jucătorul lui Hull City, Meyler a mers lângă Pardew să caute mingea pentru o repunere de la margine. Managerul Pardew, s-a aplecat cu capul pe direcția acestuia și la lovit. După incident, Meyler a primit cartonașul galben și Pardew a fost trimis în tribune.

Sancțiunea dispusă azi este un record în Premier League pentru un manager.

Pardew a declarat pentru site-ul Newcastle United: "Așa cum am procedat, eu regret profund acest incident și-mi cer scuze din nou, din toată inima tuturor părților pentru comportamentul meu, care am înțeles că nu a fost acceptabil.

"Voi accepta pedeapsa pronunțată de FA astăzi. Rolul meu acum, va fi în pregătirea echipei pentru jocul din acest weekend împotriva echipei Fulham și să terminăm sezonul pe cât posibil bine."

Pardew a mai fost suspendat pentru două jocuri pentru că a impins un arbitru asistent în 2012 și a fost în centrul unei serii de incidente controversate.

Alexandru Neata

 

comments powered by Disqus
Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii . Vă mulțumim.

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash