Megamenu for Bootstrap
 


București, 21 Aprilie 2017

Man United învinge Anderlecht și se califică în semifinalele Europa League

Man-United-v-Anderlecht-2-1

Manchester United reușește să se califice în semifinalele Europa League, după dubla manșă cu Anderlecht, echipa unde evoluează românii Alex Chipciu și Nicușor Stanciu, scor general 3-2.

Joi, în partida retur, după 90 de minute de joc, scorul era identic cu cel din prima manșă, 1-1, fiind nevoie de prelungiri pentru desemnarea câștigătoarei.

Introdus titular în echipa de start a belgienilor, Alex Chipciu a fost schimbat în minutul 64 cu Bruno și tot în același minut, Stanciu a fost introdus în teren în locul lui Hanni, autorul golului din minutul 32.

Pentru Manchester, au marcat Mkhitaryan, minutul 10 și Rashford, în startul celei de-a doua reprize a prelungirilor.

Antrenorul echipei Manchester United, José Mourinho, a declarat după meci, conform ziarului belgian Sporza, următoarele: „Anderlecht a fost timp de 60 de minute mai bună decât noi. Numai atunci când Fellaini a intrat în teren (min. 60), am avut meciul sub control. Am avut mai multă putere și tărie la mijloc, acolo unde Anderlecht a avut probleme. Concluzia mea este: 2 ore de fotbal, din care 1 oră pentru Anderlecht și 1 oră pentru Manchester United“.

De partea cealaltă, René Weiler, antrenor Anderlecht, a spus: „Am făcut un meci superb. Din păcate, rezultatul nu ne este favorabil. Am reușit să egalăm, dar nu să și înscrie un al doilea gol. Când ei un gol în prelungiri, este întotdeauna greu să revii. Sunt foarte mândru de modul în care echipa a progresat. Sunt mândru de jucători ".

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

 

web

analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii