Megamenu for Bootstrap
 


București, 25 Mai 2017

Man United învinge Ajax, scor 2-0, în finala UEFA Europa League și câștigă tofeul

Manchester-United-castiga-trofeul-Europa-League

Manchester United a câștigat cel de-al doilea trofeu ca importanță al sezonului și și-a asigurat prezența în Ligia Campionilor, învingând Ajax, scor 2-0, în finala Europa League, disputată miercuri la Stockholm.

După atacul care a ucis 22 de persoane, la concertul lui Ariana Grande de la Arena Manchester, de luni, fanii lui United au primit miercuri o mare satisfacție din partea lui Jose Mourinho, prin câștigarea trofeului Europa League.

Paul Pogba a deschis scorul în minutul 18, iar Henrikh Mkhitaryan, avea să marcheze în minutul 48 și să facă jocul mai ușor al echipei sale, de altfel, mult mai experimentate.

Cu un minut înainte de finalul meciului, Wayne Rooney a fost introdus în teren, din postura de jucător de rezervă.

La decernarea medaliilor, au fost prezenți și jucătorii accidentați ai echipei Manchester, aproape un sfert de echipă, în frunte cu Ibrahimovic, mulți dintre ei, în cârje! Astfel, iubitorii fotbalului, au putut vedea realitatea crudă, ce stă în sânul unei echipe de fotbal!

Jose Mourinho a câștigat toate cele patru finale europene ca manager: Cupa Uefa în 2003 și Liga Campionilor în 2004 cu FC Porto; Liga Campionilor în 2010, cu Inter Milano și acum Europa League cu Manchester United.

Antrenorul lui Manchester United, Jose Mourinho, a declarat după câștigarea trofeului, la conferința de presă de după meci, că ar prefera să „schimbe“ trofeul Europa League, obținut după victoria cu Ajax Amsterdam, cu „viața victimelor“ atacului de la Manchester, spunând: „Dacă am putea face schimb, desigur, cu viața victimelor împotriva acestei victorii, s-ar face imediat. Nu este nevoie să mă gândeasc de două ori."

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

 

web

analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii