Megamenu for Bootstrap
 


București, 22 Februarie 2017

Man City v Monaco, scor 5-3, în manșa tur din optimile Champions League

Man_City-Monaco-5-3

Marți, în optimile Champions League, Manchester City și AS Monaco, au oferit un fotbal total, cu mai toate ingredientele necesare, 8 goluri, ratare de penalty, răsturnare de scor.

Momentul psihologic al meciului l-a constituit ratarea penalty-ului din minutul 50, urmare a unui fault în suprafața de pedeapsă, comis de Nicolás Otamendi (Manchester City), executat de căpitanul lui Monaco, Falcao, atunci când francezii conduceau cu scorul de 2-1.

Golurile au fost marcate de Sterling, 26', Agüero, 58', 71', Stones, 77', Sané, 82', pentru Manchester City, respectiv Falcao, 32' și 61', Mbappe, 40', pentru Monaco.

Managerul echipei Manchester City, Pep Guardiola, a declarat după meci, conform BBC Sport, următoarele: "Sunt fericit pentru rezultat, suntem încă în viață. Vom merge la Monaco să înscriem cât mai multe goluri posibil, nu ne vom apăra. Dacă nu înscriem la Monaco, vom fi eliminați."

De partea cealaltă, managerul lui Monaco, Leonardo Jardim, a spus: "A fost, probabil, unul dintre cele mai incitante jocuri din acest an al Ligii Campionilor, un mare meci de fotbal. Cheia jocului a fost lovitura de pedeapsă ratată, pentru că puteam face 3-1, dar vor mai fi 90 de minute de joc în retur. Nimic nu este terminat."

Returul acestui meci se va disputa la Monaco, miercuri 15 Martie 2017.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Comentarii:

 Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii