Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Află detalii aici. OK
 

 
București, 27 Aprilie 2016.

Man City și Real Madrid au terminat nedecis, în prima manșă a Semifinalei Champions League

Man City-Real Madrid, 0-0Stadionul "City of Manchester", a găzduit marți, manșa tur a semifinalei Champions League, disputată între formațiile Manchester United și Real Madrid, încheiată cu un scor alb, 0-0.

Cu atacantul Cristiano Ronaldo în tribune, care a lipsit din cauza unei leziuni la nivelul coapsei, Real a fost mai precaută ca de obicei și a oferit puține ocazii de gol.

Dar, la sfârșitul unei seri marcate de un meci de uzură, portarul Joe Hart, atât de des salvatorul lui Man City în Europa, s-a întrebuințat mult și cu folos. Cu 20 de minute înainte de final, spaniolii au avut o bară la poarta lui Hart, în urma unui corner. Hart a fost făcut remarcat și la intervenția cu piciorul, la acțiunea lui Casemiro, din 6 metri.

City se va deplasa în Spania, săptămâna viitoare, iar dacă reușește să facă un egal, începând de la 1-1, este calificată în finala Champions League din 28 Mai de la Milano. Obiectivul va fi destul de greu de atins, întrucât Real pe propriul teren, poate și cu Ronaldo apt de joc, are o forță ofensivă deosebită.

Antrenorul lui Manchester City, Manuel Pellegrini, a declarat după meci următoarele: "A fost un meci foarte intens și ambele echipe s-au apărat bine. Am încercat să ne creăm ocazii, până ce David Silva sa accidentat, apoi am pierdut mingea prea mult. Dacă nu poți câștiga, apoi o remiză de 0-0, este un bun rezultat".

"Am știut că vor să joace lent și de aceea am presat mai mult. Când am avut mingea, nu am putut face diferența. Nu am putut înscrie", a spus în încheiere Pellegrini.

Tehnicianul echipei Real Madrid, Zinedine Zidane, a declarat pentru City Bein Sport, următoarele: "Ne-am apărat foarte bine. Ar fi fost de așteptat, un rezultat mai bun pentru că, am avut șanse. Este numai o parte a competiției. Dar munca noastră din defensivă a fost enormă și nu am primit gol. A fost partidă mai dificilă fără CR7? Inevitabil, este cel mai bun jucător din lume, care atunci când nu joacă, este mai greu pentru echipă, dar în același timp, cred că jucătorul care l-a inlocuit (Lucas Vasquez) și-a făcut treaba. Pentru meciul retur, trebuie să găsim modalități de a nu lua nici un gol și să înscriem. Cristiano? Sper să revină".

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.