București, 08 Ianuarie 2020

Man City aproape calificată în finala Cupei Ligii Angliei, după victoria cu Man United

../Imagini-010-2019/Man-United-v-Man-City-1-3

Marți, pe stadionul Old Trafford din Manchester, echipa gazdă Man United, a întâlnit concitadina Man City, în manșa tur a semifinalei Cupei Ligii Angliei, partida încheind-use cu victoria echipei conduse de pe bancă de Pep Guardiola, scor 3-1.

În această semifinală s-au confruntat echipele, Man United, ce ocupă ocupă locul 5 cu 31 puncte, în clasamentul Premier League, în timp ce Man City, ocupă locul 3, cu 44 puncte.

Singurul gol al echipei Man United, a fost marcat de Rashford, minutul 70. Pentru Man City, au punctat Bernardo Silva, minutul 17, Mahrez, minutul 33 și Pereira, minutul 38' (autogol).

Returul acestei semifinale are loc miercuri, 29 ianuarie, de la ora 21:45, pe terenul echipei Man City, Etihad Stadium. Golurile în deplasare nu contează în această fază a competiției, așa că, în cazul în care United ar obține o victorie cu același scor din partida tur, cu care a pierdut jocul, ar urma să se treacă direct la penalty-uri, la finalul celor 90 de minute.

În cealaltă semifinală, partida tur dintre Leicester City și Aston Villa, este programată a se disputa astăzi, începând cu orele 22:00, pe terenul primei formații.

Declarația tehnicianului echipei Man City, după victoria cu Man United

Tehnicianul echipei Manchester City, Pep Guardiola, a declarat conform la BBC Sport, după victoria cu Man United, următoarele: „Ultimul meci cu United [o înfrângere cu 2-1, în decembrie] nu-l puteam controla atunci când pierdeam mingea, iar în această seară am făcut-o mai bine. Am pierdut mingea într-o poziție atât de periculoasă, la golul lui United. Nu putem uita cu ce echipă am jucat. În această seară putem fi mai mult decât mulțumiți, să venim aici la Old Trafford și să câștigăm. Nu s-a terminat. Mai avem un joc și vom vedea ce se întâmplă.” 

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-010-2019/Hermannstadt-Iasi-1-0

 

Citește și: Cu un singur punct din ultimele 8 partide, Poli Iași întregește grupul echipelor din coada clasamentului

Sâmbătă la Sibiu, Hermannstadt a reușit o victorie la limită cu Politehnica Iași, scor 1-0, într-o partidă din etapa a 22-a, obținând astfel trei puncte...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X