Maicon a murit într-un tragic accident de mașină
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Maicon a murit într-un tragic accident de mașină

Maicon-a-decedatBucurești, 08 februarie 2014. Clubul FC Shakhtar informează cu regret, pe site-ul oficial, că la data de 8 februarie 2014, a încetat din viață fotbalistul Maicon Pereira de Oliveira. "El a murit într-un tragic accident de mașină în Donetsk.

El a fost un fotbalist talentat, tip deschis și prietenos. Maicon a iubit viața și a știut cum să fie un tip pozitiv și prietenos. Moartea tragică, prematură și absurdă a luat o persoană minunată din rândurile noastre. Maicon a avut numai 25 de ani, fiind născut la 8 May 1988, la Rio de Janeiro, Brazilia.

Este o pierdere teribilă pentru fiecare dintre noi. FC Shakhtar își exprimă condoleanțele și compasiunea pentru familia și prietenii lui Maicon. Odihnească-se în pace ..."

La 21 februarie 2011, Maicon a fost împrumutat timp de patru luni la echipa Steaua București, cu o opțiune de cumpărare la sfârșitul sezonului 2010-11 din Liga I.

La data de 13 aprilie 2011, la al doilea său meci la Steaua a marcat primul său gol și singurul gol în victoria Stelei împotriva liderului din Liga I, Oțelul Galați. La data de 16 aprilie 2011, a marcat golul egalizator în minutul 80 și golul victoriei în minutul 86 împotriva echipei Sportul Studențesc. La sfârșitul sezonului, el a revenit la clubul său în Ucraina, nefiind dorit în continuare de Steaua..

Alexandru Neata

 

comments powered by Disqus
Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii . Vă mulțumim.

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash