București, 30 Aprilie 2018

Mai sunt trei „finale” de disputat, atât pentru FCSB cât și pentru CFR Cluj, pentru câștigarea trofeului

FCSB-CFR-1-1-play-off

Egalul de pe Arena Națională dintre FCSB și CFR Cluj, prelungește suspansul în lupta la titlul de Campionană, care se va da până în ultima etapă. În prezent, calculele hârtiei sunt de partea FCSB, care au două puncte avans și golaverajul mai bun față de CFR. Orice eșec al uneia dintre cele două combatante în următoarele trei meciuri, va fi un dezastru.

Miza celor trei puncte puse în joc și-a pus amprenta asupra evoluției celor două echipe, care au jucat deosebit de dur și cu mulți nervi, încă din startul partidei și până la fluierul final al lui Istvan Kovacs.

După aspectul jocului, ținând cont că ocazii clare de gol au fost destul de puține, la ambele porți, rezultatul este echitabil. Oricum FCSB a avut multă șansă, egalând în minutele de prelungire ale meciului, iar un mare merit îl Denis Alibec, care a centrat excelent la golul lui Planic. CFR Cluj reușise să preia conducerea pe tabelă în minutul 77, prin Djokovic, iar până la golul egalizator al FCSB-ului, a tras de timp cât s-a putut.

Atacantul echipei CFR Cluj, George Țucudean a declarat după meci la televiziunea Telekom Sport, următoarele: „Rezultatul este greu de digerat pentru noi. Am avut meciul în mână până pe final, puteam să plecăm acasă cu cele trei puncte, dar asta este, mergem înainte, nu s-a terminat. Nu prea s-a jucat nimic, ei vroiau un egal, noi am încercat să forțăm și să dăm golul. A fost un meci de bătaie, cu foarte multe mingi înalte și până la urmă noi am marcat, prin execuția extraordinară a lui Djokovic și acolo se putea scrie istoria acestui meci. Am luat gol pe final și asta a fost. Suntem ghinioniști, mergem înainte, nu este jucat campionatul.”

„Până acum și noi și Steaua suntem acolo sus, merităm ambele să câștigăm campionatul! FCSB a jucat la rezultat, clar, le convenea un egal și nu au forțat ca în alte dăți, au forțat după ce au primit gol. Toate meciurile viitoare sunt decisive, sunt meciuri grele. Toate echipele care joacă împotriva primelor două poziții se mobilizează foarte bine și dau totul. Avem încredere că cei de la Craiova vor face un meci mare pe Oblemenco și vor câștiga”, a spus în încheiere George Țucudean.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

Comentarii:

P

P

 

 

Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii