../Imagini-05-2020/Cristi-Negut.jpg

Luptă tot mai strânsă la retrogradare în playout, după victoria Chindiei cu FC Viitorul

București, 18 Iunie 2020

Trei puncte extrem de mari obținute de Chindia Târgoviște în partida disputată miercuri cu FC Viitorul, scor 2-1, pe stadionul Ilie Oană din Ploiești și lupta la retrogradare în playout-ul Ligii 1, devine tot mai interesantă.

Prima repriză a fost abordată de antrenorul echipei FC Viitorul, Gheorghe Hagi, cu o formulă de echipă care s-a dovedit neadecvată, cu jucători care nu au fost folosiți prea des în ultimele jocuri, ca Edjouma, Casap, Bârnoi, Iacob, Chițu. La pauză, gazdele conduceau deja cu 1-0, după golul lui Cristian Neguț din minutul 10.

După introducerea lui Artean, pe finalul primei reprize, lucrurile s-au mai schimbat în jocul echipei FC Viitorul, asistând la o a doua repriză echilibrată, ambele echipe reușind să înscrie câte un gol, mai întâi FC Viitorula punctat în minutul 85, prin Cosmin Matei, iar Neguț avea să realizeze dubla, în minutul 89.

Cu 17 puncte, Chindia se poziționează provizoriu pe locul 5 în clasamentul playout, putând fi depășită de Poli Iași, în cazul unei victorii în partida de acasă ce se va disputa astăzi, cu Academica. FC Vitorul rămâne în continuare pe primul loc, cu 27 puncte, la 7 puncte distanță față se Sepsi, ocupanta locului secund.

Etapa următoare este și mai interesantă, Academica va juca acasă cu Chindia, iar Politehnica Iași se va deplasa la Voluntari. Rezultatele acestot partide vor fi greu de prevăzut, chiar de către cei mai experimentați pronosportiști!

Declarația atacantului Cristi Neguț, după dubla reușită cu FC Viitorul:

Autorul unei duble și declarat omul meciului, atacantul echipei Chindia Târgoviște, Cristi Neguț, a declarat după joc la canalul de televiziune Digi Sport, următoarele: „Ultima oară când am reușit să marchez două goluri, a fost la Liga a 2-a, într-un meci oficial. Mă bucur că am reușit această performanță în această seară, aveam nevoie de punctele acestea ca de aer, am început cu dreptul după perioada aceasta grea și sunt foarte fericit. A fost o seară perfectă și-mi doresc să o ținem așa la fiecare meci, pentru că avem nevoie de puncte la fiecare joc de acum încolo. Se vede că a fost puțin mai greu pentru noi, nu am avut timp suficient pentru pregătire. Fără suporteri este mai greu, dar trebuie să ne descurcăm și așa. Sunt foarte optimist în menținerea noastră în Liga 1 și cred că nu se pune problema să ne ducem înapoi în Liga a 2-a.”

Autor, Alexandru Neata

 

Comentarii:

 

Publicitate

P

P

P

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X