București, 26 Noiembrie 2018

Lupta pentru titlu continuă, FCSB obține trei puncte importante la Iași

Iasi-FCSB-1-2-et-16

Duminică la Iași, într-un meci din etapa a 16-a, al Ligii 1, FCSB se impune, scor 2-1 cu Politehnica, după o partidă de mare luptă, reușind să întoarcă scorul, după ce s-a văzut condusă pe tabela de marcaj, numai 8 minute.  

Dylan Flores a reușit să deschidă scorul, în minutul 53, pentru Politehnica, cu un șut splendid de la 20 metri, mingea lovind mai întâi stâlpul porții lui Bălgrădean. Denis Man a egalat, peste numai 8 minute, cu un șut puternic și imparabil, din 14 metri. Tot Denis Man, care a fost de altfel și omul meciului, a obținut un penalty, în minutul 76, fiind transformat de Florin Tănase.

În lupta pentru titlu, revine cu șanse destul de mari și FC Viitorul, în urma victoriei cu FC Voluntari, pe terenul acesteia, urcând pe podium. CFR Cluj a învins și ea în acest week-end, în deplasare la Chiajna și păstrează diferența de două puncte față de FCSB.

Tehnicianul echipei FCSB, Nicolae Dică, a declarat la televiziunea Digi, după victoria de la Iași, următoarele: „Știam că vom avea un meci dificil, mereu am avut jocuri grele la Iași. Ne așteptam să fie un meci de luptă. Am observat că cei de la Iași, nu au mai avut acel joc pe care l-au făcut până la meciul cu noi, acela de posesie, să încerce să paseze. Au jucat mai simplu, cu minge lungă pe atacant, s-au bazat mult pe contraatac, dar am reușit în multe momente să-i blocăm. Pe faza ofensivă, am încercat să avem o posesie mai prelungită. De multe ori, am reușit acest lucru. Am încercat să verticalizăm, dar am suferit în ultimii 25 de metri, unde trebuia să luăm acțiuni individuale mai multe, să ne creăm mai multe ocazii și să marcăm mai multe goluri. Sunt mulțumit că băieții au avut reacție, după 1-0, am reușit să întoarcem rezultatul și acesta este un lucru pozitiv.”

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

Comentarii:

P

P

 

Dan-Alexa-nov-2018

Citește și: Dan Alexa, despre o posibilă mutare la Astra: „Nu vreau să comentez astăzi, dar vom vedea ce va fi”

CFR Cluj și Dunărea Călărași, s-au confruntat sâmbătă, într-o partidă a etapei a 15-a, disputată la Cluj, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu,...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X