București,  26 Decembrie 2017

Luka Modric, cel mai bun fotbalist croat din toate timpurile

Luka-Modric-2017

Căpitanul echipei naționale a Croației, Luka Modric a contribuit la cea de-a 5-a calificare la Cupa Mondială. Modric a fost folosit în toată campania de calificări, inclusiv la play-off-ul cu Grecia.

Recent, pentru al treilea an consecutiv, a fost numit în primul 11 al echipei FIFA, poziție care nu a fost realizată de alt fotbalist croat. Modric a fost și primul croat care a fost numit în echipa UEFA a anului și a câștigat pentru a treia oară Liga Campionilor.

Component al echipei Real Madrid, în ultimele trei sezoane, Luka Modric, este considerat ca cel mai mare fotbalist croat de când țara a devenit independentă la începutul anilor 1990, menționează cotidianul electronic Croatia week.

Luka Modric, mijlocaș în vârstă de 32 de ani și-a început cariera la Dinamo Zagreb și apoi sa stabilit în Premier League. La Real Madrid s-a transferat pentru o sumă de 33 milioane de lire sterline. El a câștigat de trei ori Liga Campionilor și a fost numit de patru ori fotbalistul croat al Anului. Vara viitoare va fi a treia prezență a sa la Cupa Mondială.

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

 

Comentarii:

 

web

analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii