Luiz Felipe Scolari: "Am fi putut plăti scump"

Neymar-2014București, 29 iunie 2014. Brazilia a reușit să se impună greu în meciul din optimile Cupei Mondiale, în partida cu Chile, după 120 minute de joc și după executarea penalty-urilor. După 90 minute, scorul a fost 1-1. La penalty-uri scorul a fost 3-2 pentru brazilieni.

După meci, selecționerul Braziliei, Luiz Felipe Scolari a declarat la conferința de presă: "Cum era de așteptat și cum am spus acum șapte sau opt luni, la tragerea la sorți, am știut că va fi greu împotriva Chile, care are o organizare bună, jucători buni, organizare tactică bună. Jocul a fost echilibrat la toate nivelurile și am avut o șansă de a câștiga la penalty-uri. Fiecare joc este greu, iar nivelul crește. Atunci când câștigi cu emoții, în acest fel, putem folosi în mod pozitiv. Acestea sunt meciuri cu emotii, echilibrate ... Nu ne-am schimbat șansele noastre și am fi putut să plătim scump în minutul 118 când Pinilla a ratat."

În continuare, Scolari a mai spus: "Trebuie să facem mai puține erori. Acestea sunt meciuri eliminatorii și nu pot fi întotdeauna atât de norocoase."

Despre evoluția lui Neymar, Scolari a declarat: "Neymar are 22 de ani, dar el are o experiența unui jucător de 35 de ani. Acesta este copt. El este foarte puternic mental. Îi place să joace fotbal. Vreau să reamintesc că el a jucat 75 minute după ce a primit o lovitură foarte puternică la coapsă. Nu înțeleg cum poți să faci asta și să nu acorzi un cartonaș galben. Se vor face eforturi de recuperare în zilele următoare. Acest lucru poate fi o problemă pentru meciurile următoare."

Alexandru Neata

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash RSS fotbal flash  

 

 
 
 
 

comments powered by Disqus

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.