București, 20 Octombrie 2016

Luis Enrique: Messi este o referință!

După victoria clară administrată de Barcelona, scor 4-0, cu Manchester City, în meciul din grupa C a Champions League, Luis Enrique șine să-l laude pe Lionel Messi, autor al unui hattrick, în minutele 17, 61 și 69. Neymar a marcat golul de 4-0, cu un minut înainte de fluierul final.

Ambele echipe au terminat meciul în câte 10 oameni. Mai întâi, de la Man City, Bravo a fost eliminat în minutul 53, pentru ca în minutul 73, Mathieu să-și lase echipa în 10 jucători.

Antrenor echipei Barcelona, Luis Enrique, a declarat după meci, conform L'Equipe, următoarele: "În acest joc, au fost multe mingi pierdute de ambele părți, din cauza unor leziuni, sau a unor jucători plasați pe noi posturi. Mascherano a fost excelent, Samuel a jucat în axa dreaptă. Echipa a jucat bine, am avut multe recuperări. Sunt fericit cu această victorie. Pe Messi, l-am văzut liniștit. Indiferent de numărul de zile de inactivitate, Messi reprezintă interpretarea totală a fotbalului. Niciodată nu încetează să ne surprindă, este o referință".

În grupa C, Barcelona conduce cu 9 puncte, după 3 jocuri, uemată de Man City, cu 4 puncte, pe locul secund și Mönchengladbach, loc 3 cu 3 puncte. Celtic, pe ultima poziție are numai un singur punct.

Autor, Alexandru Neață