Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Află detalii aici. OK
Lucruri inedite, întâlnite de rapidiști în India
 

 
București, 06 Februarie 2016.

Lucruri inedite, întâlnite de rapidiști în India

Dan-Alexa-turneu-IndiaDupă primul antrenament al echipei Rapid, care se află de joi în India, Dan Alexa și Răzvan Trandu, au acordat un interviu postului TV Digi Sport.

Ambii au fost surprinși de temperatura de 35 grade, față de temperaturile negative din țară, de felul cum circulă autovehiculele pe străzi, fără reguli de circulație și de felul de a fi al localnicilor.

Antrenorul echipei Rapid, Dan Alexa, a spus: "Ne confruntăm cu probleme de temperatură, de umiditate, fiind foarte cald față de ce am avut noi în țară. Este peste așteptări ceea ce am găsit aici, traficul, plaja, populația, India este o țară specială".

Despre primul adversar pe care-l va întâlni duminică, Volyn Lutsk, la care vor asista în tribune 40-45000 spectatori, Dan Alexa a spus: "I-am văzut aici la antrenament, este o echipă cu jucători masivi, puternică, o echipă importantă în campionatul lor și nu ne va fi ușor. Și pentru mine este o probă să le văd caracterul jucătorilor, în condiții de presiune".

Mijlocașul de 25 ani, Răzvan Trandu, a spus: "A fost destul de greu, pentru că este foarte cald și momentan nu suntem obișnuiți. Este foarte greu de respirat acest aer și ne va lua ceva până ne obișnuim. Mă așteptam să fie condiții foarte grele aici, dar este o mizerie de nedescris. Traficul de aici este ciudat, pentru că ei nu au reguli de circulație, se bagă unii peste alții și văd că se descurcă. Localnicii sunt deosebiți față de noi, cu îmbrăcămintea lor specifică și este ciudat. Poate și pentru ei, noi părem altfel".

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.