Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Află detalii aici. OK
 

 
București, 22 Martie 2016.

Lucian Goian: Împotriva echipelor mici, am avut probleme în acest sezon

CFR Cluj-Petrolul, 0-0CFR Cluj a terminat la egalitate pe propriul teren, meciul cu Petrolul Ploiești, disputat luni, din cadul etapei a treia din play-out.

Cele două echipe păreau ca două echipe rănite, care au îndurat multă suferință în această ediție de campionat, datorită depunctărilor și probabil a incertitudinilor de la cele două cluburi.

Petrolul a început meciul de la Cluj, cu al 5-lea antrenor principal pe bancă în acest campionat, Ionel Gane. Au jucat cu mai multă determinare la începutul meciului, dar fără nicio situație de a marca. Singura ocazie a primei reprize aparține echipei CFR Cluj, prin Cristian în minutul 40. Acesta a șutat din 6 metri, însă portarul Cobrea a respins cu un reflex uluitor.

Petrolul putea să producă surpriza în ultimele secunde ale meciului, atunci când Ziani a executat o lovitură liberă de la 18 metri, iar mingea a fost respinsă de zid.

Fundașul echipei CFR Cluj, Lucian Goian, a declarat după meci la televiziunea Digi, următoarele: "Noi ne-am făcut treaba pe teren, acesta este cel mai important lucru. Uneori câștigi, uneori pierzi. Este important, ca după fiecare meci să ne uităm fiecare unul în ochii altora să știm că am făcut totul".

În legătură cu depunctarea echipei, Lucian Goian a răspuns: "Nu depinde de noi și nu suntem în măsură să comentăm acest lucru. Este păcat că nu jucăm în play-off, întrucât în ultimele meciuri am demonstrat că meritam să fim în play-off. Sunt sigur că, dacă nu ne luau punctele, eram acolo, dar trebuie să acceptăm situația și să luptăm până la capăt".

"Împotriva echipelor mici am avut probleme în acest sezon. Am reușit să învingem Steaua, să învingem echipe bune. Astăzi, doar lipsa norocului a făcut să nu câștigăm cele trei puncte", a mai spus Lucian Goian.

După acest rezultat, CFR Cluj ocupă poziția a treia din calasamentul play-aut cu 19 puncte, iar Petrolul, ultima poziție, retrogradabilă direct, cu 5 puncte.

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.