căutare personalizată

  

 

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash

 

 
Box | Categoria supermijlocie, 06 noiembrie 2011

Lucian Bute l-a batut clar duminica dimineata pe veteranul jamaican Glen Johnson

Lucian_ButeLucian Bute l-a batut clar duminica dimineata pe veteranul jamaican Glen Johnson si si-a aparat astfel cu succes, pentru a noua oara, centura IBF la categoria supermijlocie.

Pugilistul roman s-a impus dupa 12 runde, la puncte. Doi dintre cei trei arbitri l-au vazut invingator pe Bute in toate rundele, in timp ce al treilea arbitru l-a vazut pe sportivul nostru castigator "doar" in 11 runde.

Sustinut frenetic de spectatorii prezenti la "Pepsi Coliseum" din Quebec, Bute a intrat in ring pe melodia "Where the streets have no name" a celor de la U2 si nu i-a lasat nicio sansa lui Glen Johnson, pe care l-a dominat de la un cap la altul.

Dupa un start echilibrat de lupta, boxerul roman, care a parut mult mai bine pregatit fizic, a pus treptat stapanire pe centrul ringului si a inceput sa-l macine pe jamaican cu stanga care l-a facut celebru.

Runda dupa runda, Johnson a fost lovit de Bute, care, spre finalul partidei, a renuntat chiar la garda, in speranta ca-l va determina pe boxerul in varsta de 42 de ani sa se deschida mai mult.

Decizia arbitrilor nu putea sa fie decat una: victorie pentru Lucian Bute. A 30-a din tot atatea partide disputate la profesionisti.

Ce urmeaza pentru Bute? Foarte probabil o lupta impotriva invingatorului turneului Super Six, americanul Andre Ward sau englezul Carl Froch. O partida cu care pugilistul nostru le poate inchide gurile celor care ii contesta valoarea, asta daca n-a facut-o cumva dupa aceasta lupta cu Johnson.

Sursa: Ziare.com

Nume*
Adresa Email*
Subiect*
Mesaj*
Nota: * marcheaza campurile obligatorii.

trafic ranking

Statistici web Sports
trafic site  
Copyright 2008-2011 - Fotbal-flash