căutare personalizată

  

 

 

Liga 1-Etapa 1 | Rapid-FC Vaslui, 3-0
Lucescu: Am obţinut o victorie în condiţii deosebit de dificile

Razvan_LucescuAntrenorul echipei FC Rapid, Răzvan Lucescu, a declarat, vineri, după victoria din prima etapă a Ligii I, cu FC Vaslui, scor 3-0, că succesul a fost obţinut în condiţii dificile, pe alt stadion decât "Giuleşti-Valentin Stănescu", cu un gazon prost şi pe o "căldură sufocantă".

"Este o victorie bună, de încredere. Sunt mulţumit de rezultat pentru că a fost obţinut în condiţii deosebit de dificile: am jucat în Regie, pe un teren care nu ne avantajează, fără spectatori, am întâlnit un adversar foarte puternic din Liga I şi am jucat şi pe o căldură sufocantă. Mă bucur pentru rezultat, avem o echipă complet nouă şi trebuie să ne omogenizăm repede", a spus Răzvan Lucescu.

Lucescu îşi doreşte ca Rapid să revină cât mai repede pe stadionul "Giuleşti-Valentin Stănescu". "Giuleştiul este Giuleşti. Avem nevoie de sprijinul publicului şi de gazonul nostru, dar din păcate în România nu se face nimic pentru a ajuta fotbalul şi sportul în general. Cred că Giuleştiul ar trebuie să fie al echipei de fotbal Rapid. Ar trebui să se găsească o soluţie pentru că nu au ce face cu acest stadion. Probabil va intra în paragină dacă Rapid nu se întoarce acolo", a mai spus el.

El a comentat şi afirmaţia ironică a lui Hizo, care a spus că Rapid este "viitoarea Barcelona a campionatului. "Noi suntem Rapid, nu am spus niciodată că suntem Barcelona şi nu ne interesează ce spun alţii. Eu le doresc celor de la Vaslui să obţină un rezultat bun în Olanda. Avem nevoie de puncte în cupele europene şi o victorie a Vasluilui ar fi de bun augur pentru fotbalul românesc", a adăugat Lucescu.

Sursa: Mediafax


Domain Age Tool

Enter domain name

 

trafic ranking

Statistici web
trafic site Add URL Pro - Search Engine Submission and Optimization Services
Copyright 2008-2011 - Fotbal-flash