Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Află detalii aici. OK
 

 
București, 06 Iunie 2016.

Lotul României a sosit în Franța, pentru Campionatul European

Anghel Iordanescu Lotul Echipei Naționale a României, a sosit duminică în Franța, în vederea turneului Campionatului European de fotbal. Vineri, de la orele 22.00, pe Stade de France, România va debuta în meciul cu Franța.

Avionul a aterizat la prânz, pe aeroportul Charles de Gaulle. Au fost preluați direct de pe pista de aterizare de autocarul inscripționat în culorile Echipei Naționale și au ajuns la baza de pregătire și cazare, la Chateau Hotel Mont Royal, situată în Chapel-en-Serval.

După ce au fost cazați, a avut loc la ora 19:00, primul antrenament deschis publicului, fiind prezenți 150 de fani din România.

Vlad Chiricheș, nu părea să fie deranjat de accidentarea la coapsă. De asemenea, nici o problemă pentru Florin Andone și Denis Alibec, care au fracturi la câte un deget de la mână.

La plecarea de pe aeroportul Otopeni, selecționerul Anghel Iordănescu a declarat: "Suntem încrezători în posibilitățile noastre. Nu avem vedete, dar avem un grup unit, un grup care-și dorește performanța și sper să demonstreze jucătorii noștri că pot să obțină această performanță. Avem și câteva probleme de sănătate, mă refer la cazurile speciale, Alibec și Florin Andone. Chiricheș și Hoban, au și ei probleme cu sănătatea, dar nu sunt majore. La sosirea noastră în Franța, medicul turneului, probabil și comisia medicală de la UEFA, se va pronunța în cazul celor doi jucători, cu bandaje la mâini. Este posibil ca românii să iasă în stradă, așa cum au promis băieții, de fericire!"

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.