București, 07 Ianuarie 2019

Locurile 2 și 3 din La Liga, Atletico și respectiv Sevilla, au terminat la egalitate, scor 1-1, în etapa a 18-a

../Imagini-dec-2019/Griezmann

Duminică, pe stadionul Ramón Sánchez Pizjuán din Sevilla, în prezența a 38600 spectatori, Sevilla a remizat cu Atletico, scor 1-1, după o partidă de bun nivel tehnic. Rezultatul le mulțumește pe ambele formații, diferența de puncte dintre Atlatico, locul 2 și Sevilla, locul 3, rămâne tot de 2 puncte.   

În minutul 37, Ben Yedder a deschis scorul, din pasa lui Carrico și Sevilla a condus cu scorul de 1-0, până la finalul primei reprize, când s-a văzut egalată, urmare a unui gol frumos, marcat de Griezmann, din lovitură liberă de la 25 metri.

După meci, antrenorul echipei Atletico, argentinianul Diego Simeone, a declarat conform site-ului oficial al clubului Atletico, următoarele: „A fost un meci grozav, Sevilla este foarte puternică acasă și au existat perioade în care, ambele echipe au dominat. Nu am atacat foarte bine în prima repriză, dar ne-am îmbunătățit jocul mult după pauză. Cred că modul în care am reacționat merită să fie laudat. Ați putut vedea că ne-au atacat o perioadă pe flancul drept, atunci am schimbat poziția lui Koke, pentru că, în mod tactic, este extraordinar, a făcut o treabă bună, într-o poziție pe care nu o obișnuiește, după care totul sa schimbat."

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-dec-2019/winmaster-facup

Citește și: Prima sâmbătă din 2019 vine cu o mulțime de pariuri pentru FA Cup, la Winmasters.ro

Winmaster.ro- prima sâmbătă din 2019 vine cu o mulțime de pariuri pentru FA Cup. Numeroase tipuri de pariere pentru Chelsea vs Nottingham Forest...

 

 

Loading...

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X