Lobonț: Vom lupta până la capăt pentru șansa noastră
căutare personalizată

 

CSS3 Button Rollover Css3Menu.com

Lobonț: Vom lupta până la capăt pentru șansa noastră

Grecia-Romania-fazaBucuresti, 19 noiembrie 2013. ''Vom lupta până la capăt pentru șansa noastră, indiferent cât de mică este", a declarat Bogdan Lobonț. "Suntem triști și supărați", a declarat Ciprian Marica după înfrângerea cu 3-1, înaintea meciului din România. " Dar putem câștiga doar împreună", a mai spus Marica.

Grecia a câștigat în prima etapă a play-off, în schimb au încheiat jocul cu zece oameni, golul lui Bogdan Stancu din minutul 19, le-a cam dat de gândit.

Pentru meciul din această seară, Alexandru Bourceanu si Costin Lazăr care a primit cartonaș roșu la Atena, vor lipsi, în timp ce Pintilii este accidentat, vor reprezenta pentru Victor Pițurcă o situație cu atât mai complicată.

Având în vedere că Pițurcă este adeptul sistemului de joc 4-2-3-1 , există unele semne de întrbare în acest scop. Astfel Ciprian Tătărușanu a ratat prima etapă, lăsând locul experimentatului Bogan Lobonț, dar Costel Pantilimon de la Manchester City ar putea fi titularizat.

Fundașul echipei Tottenham Hotspur FC, Vlad Chiriches, a fost dotat cu o masca de fata dupa ce a lipsit prima etapă, datorită nasului spart, ar putea fi utilizate în apărare - sau chiar in fata - dar un singur lucru pe care România poate fi sigură la Bucuresti este sprijinul puternic al fanilor .50.000 de fani sunt așteptați pe stadion, iar jucătorii par hotărâți să dea totul pentru a le ridica moralul .

"Ne pare rău pentru că am dezamăgit fanii noștri la Atena, dar fiecare dintre ei poate fi sigur că vom lupta până la capăt pentru șansa noastră , indiferent cât de mică este" a spus Lobonț ."

Kostas Mitroglou a declarat: "Visez la o participare la finala Cupei Mondiale din Brazilia și vom da totul pe teren."

Suspendarea pentru acet meci a lui Kostas Katsouranis, creează unele probleme pentru antrenorul Fernando Santos , care a declarat după prima etapă că treaba lui era să se asigure jucătorii săi nu vor avea probleme. Mitroglou simte că există puțin pericol din asta: "Mergem la București, ca și în cazul în care prima etapă terminat 0-0. Scopul nostru este de a câștiga din nou . Ne așteptăm ca românii să creeze de-a dreptul presiune de la început , în căutarea pentru unui gol cât mai devreme, cu un stadion plin în spatele lor . Noi îi respectăm , dar nu ne e frică.

Alexandru Neata

 

comments powered by Disqus
Ne rezervăm dreptul de a modera/elimina comentariile care nu respectă un limbaj civilizat, care conţin jigniri, injurii sau calomnii ori instigă la violență, la încălcarea legii sau îndeamnă la atacuri la persoane/institutii . Vă mulțumim.

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2012 - Fotbal-flash