căutare personalizată

  

 

Subscribe RSS Feed, Fotbal flash

 

Liga 1, Etapa 3 | Dinamo- Pandurii, 2-0

Liviu Ciobotariu: Îi dedicăm această victorie lui Cornel Dinu

Liviu_CiobotariuAntrenorul echipei Dinamo Bucureşti, Liviu Ciobotariu, a declarat, sâmbătă, după victoria din meciul cu Pandurii Târgu Jiu, scor 2-0, că îi dedică acest succes administratorului delegat Cornel Dinu, care a fost operat timp de nouă ore.

"Sunt bucuros pentru victorie, deoarece ne menţine pe primul loc. Felicit echipa pentru dăruirea din joc. Am început mai slab, dar am recuperat pe parcurs. În partea a doua am reuşit să jucăm numai în jumătatea adversă şi am marcat şi două goluri. E foarte important să rămânem cu picioarele pe pământ şi să încercăm să avem continuitate. Atmosfera pe stadion a fost tristă. Ne dorim ca la meciul următor să vină suporterii la stadion, pentru că avem nevoie de ei . Vrem să-i dedicăm acestă victorie lui Cornel Dinu. După operaţia de nouă ore de ieri (n.r. - vineri) sigur îi facem o bucurie cu această victorie. Săptămâna viitoare vom merge cu toţii să-l vizităm. Ne dorim să-i facem o bucurie şi cu o calificare în grupele Ligii Europa", a spus Ciobotariu.

Tehnicianul dinamovist a afirmat că unul dintre obiectivele echipei sale a fost acela de a nu primi gol. "Alexe e accidentat şi probabil luni sau marţi vom lua o hotărâre în aceea ce-l priveşte, pentru că a jucat cu dureri şi randamentul său nu a fost foarte bun. Pulhac va intra de luni în programul echipei. Dorel Stoica a avut o evoluţie bună, a intrat bine în joc, se vede că e un fotbalist cu experienţă. Important e că toată echipa a jucat bine, că atacanţii au un apetit bun şi că nu am primit gol până acum în campionat, dar trebuie să fim conştienţi că e abia începutul. Unul din obiectiele noastre era să nu primim goluri şi am reuşit", a precizat Ciobotariu.

Sursa: mediafax.ro


Domain Age Tool

Enter domain name

 

trafic ranking

Statistici web
trafic site  
Copyright 2008-2011 - Fotbal-flash