Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Află detalii aici. OK
 

 
București, 06 Mai 2016.

Liverpool și Sevilla, se vor confrunta în finala Europa League

Liverpool-Villarreal, 3-0 Joi, în returul semifinalelor Europa League, Liverpool a câștigat cu scorul de 3-0, meciul cu Villarreal și s-a calificat pentru finală cu scorul general de 3-1, în timp ce FC Sevilla a reușit să câștige cu 3-1, cu Șahtior Donețk, calificând-use pentru finala din 18 Mai de la Basel, cu scorul general de 5-3.

Golurile din partida disputată pe stadionul Anfield, din Liverpool, au fost marcate de Soriano Llido, 7' (autogol), Sturridge, 63' și Lallana, 81'. De menționat că fundașul Victor Ruiz, de la Villarreal, a fost eliminat în minutul 71.

Antrenorul echipei Liverpool, Jurgen Klopp, a declarat după meci la BT Sport, conform BBC Sport, următoarele: "A fost o noapte minunată, un joc genial din partea echipei noastre. Ce performanță! În prima jumătate de oră, am trecut prin emoții mari. A fost grozav, în ultimele 15 minute ale primei reprize, ne-am pierdut răbdarea. Planul pentru repriza secundă, a fost de a continua fără emoții, dar folosind creierul un pic mai mult și în cele din urmă a ieșit genial".

"Toată lumea a vorbit mult despre această echipă, înainte de a veni aici. Am venit aici pentru că am crezut într-o echipă frumoasă și acum suntem în finală", a încheiat Klopp.

Antrenorul echipei Villarreal, Marcelino, a declarat după meci următoarele:. "Lucrurile nu au mers cum le-am planificat. Am resimțit din greu golul din minutul 7, venit mult prea devreme, a fost ca o lovitură de ciocan. A fost greu împotriva unui adversar, care a jucat cu multă intensitate, poate la limita regulamentului uneori, dar așa a fost lăsat să joace.

"Liverpool a jucat mai bună decât noi, dar cu toată superioritatea numerică a lor, nu au avut prea multe ocazii de gol", a încheiat Marcelino.

Alexandru Neata

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.