București, 23 Octombrie 2015.

Liverpool, la al treilea meci de egalitate în grupa B, din Europa League

Liverpool-Rubin-1-1Liverpool, cu Jurgen Klopp pe bancă, a suferit un prim joc frustrant pe propriul stadion Anfield, cu Rubin Kazan în grupa B din Europa League, ținând cont că oaspeții au evoluat în 10 jucători, prin eliminarea căpitanului Oleg Kuzmin în minutul 36 (cumul de cartonașe galbene).

Marko Devic a deschis scorul pentru Rubin, printr-un demi-voleu, în minutul 15. Egalarea lui Can a venit în urma unei lovituri libere, în minutul 37, coroborată cu eliminarea lui Kuzmin, au constituit momentul declanșării unor atacuri prelungite în vederea obținerii victoriei. Acest lucru nu s-a întâmplat, întrucât jucătorii oaspeți s-au baricadat în apărare. Christian Beneteke, introdus în teren din minutul 63, a avut șansa desprinderii pe tabela de marcaj, trimițând mingea în bară.

La sosirea la Liverpool, Klopp a fost întâmpinat cu entuziasm de fani, deoarece el a fost confirmat ca succesor la Brendan Rodgers.

Comercianții au vândut eșarfe la stand-urile din afara stadionului oferind "revoluția Klopp", în timp ce fanii au așteptat cu nerăbdare pentru autografe și să se fotografieze cu noul lor manager.

Apariția lui Klopp înainte startul partidei a fost întâmpinată cu aplauze entuziaste, chiar de pe tunelul de ieșire al jucătorilor.

Sub Klopp, Dortmund a ajuns în finala Ligii Campionilor, în ediția 2012/2013 și de la poziția 110, a urcat pe locul 13, în clasament UEFA.

Fanii lui Liverpool speră că el, poate avea un impact similar și cu Liverpool, fiind în prezent pe locul 54 în Europa.

"Uneori este un mare avantaj să joci împotriva unei echipe în 10 oameni, dar de cele mai multe ori, ei refuză să joace fotbal și se betonează în apărare", a spus Kloop.

Klopp a apreciat modul cum fanii l-au primit la Liverpool, informează BBC Sport, adăugând: "A fost unul dintre cele mai frumoase momente pentru mine. M-am simțit total pozitiv și apoi m-am concentrat pe joc."

Alexandru Neata; img. Telegraph

 

 

 
 

trafic ranking

Statistici web

Copyright 2008-2014 fotbal-flash.ro | Toate drepturile rezervate.