București, 15 August 2019

Liverpool învinge Chelsea, după prelungiri și penalty-uri de departajare și câștigă Super Cupa Europei

../Imagini-007-2019/Liverpool-Supercupa-Europei

Miercuri pe stadionul Beşiktaş Park, din Istanbul, Liverpool, câștigătoarea Champions League și Chelsea, câștigătoarea Europa League, s-au confruntat pentru Super Cupa Europei, ediția 2019, victoria revenind echipei Liverpool. După 120 minute de joc, scorul era unul egal, 2-2, fiind necesare executarea de penalty-uri pentru departajare, scor 5-4 în favoarea Liverpool.

Pentru Liverpool, Sadio Mané a reușit o dublă, în minutele 48 și 95, fiind declarat și jucătoru meciului. Pentru Chelsea, Giroud a marcat în minutul 36' și Jorginho, minutul 101' (pen).

De precizat că, Sadio Mané, este al șaptelea jucător care a înscris de două ori într-o Supercupă. Ceilalți sunt: Mário Jardel (2000), Djibril Cissé (2005), Radamel Falcao (2012 - hat-trick), Cristiano Ronaldo (2014), Lionel Messi (2015) și Diego Costa (2018).

Managerul echipei Liverpool, Jurgen Klopp, a declarat după victoria în Super Cupa Europei cu Chelsea, conform BBC Sport, următoarele: „A fost un joc foarte dificil pentru ambele echipe. A trebuit să câștigăm partida și am făcut asta până la urmă. Nimeni de pe stadion nu ar fi vrut timp suplimentar, a fost ceva criminal. La penalty-uri nu ești sigur, dar cui îi pasă acum. Am început bine partida, apoi am cedat puțin, dar acum este prea târziu. A trebuit să luptăm și băieții s-au descurcat în seara asta."   

Autor, Alexandru Neață

 

 

 

 

Comentarii:

 

 

P

P

 

../Imagini-006-2019/Alashkert-FCSB-0-3

 

Citește și: FCSB câștigă în deplasare cu Alashkert și se poate considera calificată în turul 3 al Europa League

Pe Academy Stadium din Yerevan, FCSB a întâlnit joi, formația Alashkert din Armenia, de care a dispus cu scorul de 3-0, meciul contând pentru...

 

 

Site-ul Fotbal-flash.ro, folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor. Am adaptat condițiile impuse, în conformitate cu REGULAMENTUL (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI; dispozitiile Legii nr. 677/2001, pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

ACCEPT   Pentru edificare   Află mai multe   X