București, 25 Aprilie 2018

Liverpool câștigă prima manșă a semifinalei Champions League cu AS Roma, scor 5-2

Liverpool-Roma-5-2-UCL

Pe stadionul Anfield din Liverpool, a avut loc marți, prima manșă a semifinalei UEFA Champions League, dintre Liverpool și AS Roma, la capătul unui meci spectaculos, scorul a fost 5-2 pentru britanici. Liverpool a evoluat perfect timp de 80 de minute, iar la adăpostul scorului de 5-0, au redus motoarele, permițând italienilor să marcheze de două ori pe finalul de meci.

Pentru Liverpool au marcat Mohamed Salah, în minutele 36 și 44, Sadio Mane în minutul 56, Roberto Firmino în minutele 62 și 69. În afara acestor goluri, Liverpool a mai avut și două bare, în minutele 18, prin Kolarov și Lovren în minutul 38. Pentru AS Roma, au marcat Edin Dzeko, în minutul 81 și Diego Perotti, din penalty, în minutul 85.

În afara problemei când i s-a rupt fanionul arbitrului asistent Stefan Lupp, brigada de arbitri germană, având la centru pe celebrul Felix Brych, a condus excelent partida. Egipteanul Mohamed Salah, fostul component al echipei AS Roma, a fost cel mai bun jucător de pe teren!

Jürgen Klopp, managerul echipei Liverpool, a declarat după victoria cu 5-2 din meciul cu Roma, conform site-ului oficial UEFA, următoarele: "Am avut o evoluție perfectă pentru aproape 80 de minute, apoi am făcut o greșeală în defensivă, dar asta este situația și acum este 5-2. Desigur, am fi fost mai fericiți cu 5-0, sau 5 -1, dar și 5-2 este un rezultat fantastic. Mergem acolo și încercăm din nou, este absolut mai bine decât credeam înainte de meci".

Eusebio Di Francesco, antrenorul echipei Roma, a declarat după meci, conform aceleiași surse: "Am început bine, dar ne-am pierdut puțin capul, apoi reacția a fost foarte bine venită, dar trebuie să credem în continuare. Meciul retur, nu va fi un joc cum ar fi împotriva Barcelonei - va fi foarte greu, dar trebuie să credem în continuare și trebuie să sperăm în șansa noastră până la sfârșit".

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

Comentarii:

P

P

 

 

Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii