Megamenu for Bootstrap
 


București, 22 Noiembrie 2017

Liverpool a terminat la egalitate, scor 3-3 la Sevilla și este aproape calificată în optimile UCL

Sevilla-Liverpool-3-3

Marți, pe stadionul Ramón Sánchez din Sevilla, într-un meci din cadrul grupei E a Champions League, Sevilla a terminat la egalitate, scor 3-3 cu Liverpool, de altfel tot cu un scor de egalitate, 2-2, a fost și rezultatul meciului tur dintre cele două echipe, disputat la jumătatea lunii Septembrie.

Pentru Sevilla, au marcat Ben Yedder, 51', 60' (pen), Pizarro 90'+3, iar pentru Liverpool, Firmino a realizat o dublă în minutele 2', 30' și Mané, 22'. Liverpool conduce în clasamentul grupei, cu 9 puncte, în timp ce Sevilla se află pe poziția secundă cu 8 puncte. În ultima etapă, pe 6 Decembrie, Liverpool întâlnește acasă pe Spartak Moscova, iar Sevilla joacă în deplasare cu NK Maribor. Liverpool este ca și calificată în optimile competiției, în timp ce Sevilla poate pierde calificarea, dacă nu câștigă la Maribor și Spartak va învinge în deplasare pe Liverpool.

Antrenorul echipei Sevilla, Eduardo Berizzo, a declarat după meci, conform site-ului oficial al UEFA, următoarele: "În prima repriză am făcut multe erori individuale. Ceea ce trebuia să facem a fost să reacționăm și să ne bazăm pe jocul nostru pentru a schimba lucrurile. În a doua repriză, Liverpool abia a trecut de jumătatea terenului.”

Managerul echipei Liverpool, Jürgen Klopp, a declarat după meci, conform aceleiași surse, următoarele: „Este evident că am jucat o prima jumătate a meciului, foarte bine și am încetat să mai jucăm fotbal în a doua jumătate. După ce am primit al doilea gol, ne-am îmbunătățit jocul și am avut câteva șanse, însă am fost egalați. Trei la zero, era un scor minunat la jumătatea timpului de joc, dar trebuiea să rămânem în joc și să închidem jocul. Asta a fost greșeala noastră principală - nu am jucat fotbal, trebuia să o facem diferit".

Autor, Alexandru Neață

 

 

Loading...

 

 

Comentarii:

 

web
analytics


Site-ul folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu utilizarea acestor informații și cu politica de utilizare a cookie-urilor

Am înțeles

Pentru detalii